Κυριακή, 28 Απρ.
18oC Αθήνα

Κολωνός – Απόστολος Λύτρας: «Ξεκάθαρη απειλή» η επίθεση με μαχαίρι στη 12χρονη

Κολωνός – Απόστολος Λύτρας: «Ξεκάθαρη απειλή» η επίθεση με μαχαίρι στη 12χρονη
Φωτογραφία Αρχείου / Intime

«Ξεκάθαρη απειλή, κάποιοι ή δε θέλουν να συνεχίσει να δίνει καταθέσεις ή θέλουν αυτοί που ήδη βρίσκονται στη φυλακή να φοβίσουν τη μητέρα». Αυτό εκτιμά ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας για την επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκε η 12χρονη, η οποία έχει πέσει θύμα βιασμού και μαστροπείας στον Κολωνό.

Όπως έγινε γνωστό, η 12χρονη από τον Κολωνό βρισκόταν μόνη της στο σπίτι της θείας της, όταν ο άγνωστος δράστης προσπάθησε να εισβάλλει σε αυτό με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του αλλά και τα παπούτσια του.

Ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης, η οποία κατηγορείται για την εμπλοκή της στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας από τον 53χρονο, μίλησε για το περιστατικό στο LIVE NEWS και στον Νίκο Ευαγγελάτο, τονίζοντας ότι δεν είναι το μόνο του είδους του, καθώς έχουν προηγηθεί άλλα δύο επεισόδια.

«Υπάρχουν άλλα 2 επεισόδια και φτάσαμε στο σημερινό. Πριν κάποιες μέρες, άγνωστος πέταξε πετρά στο παράθυρο της 12χρονης με αποτέλεσμα να σπάσει όλη την τζαμαρία. Το Σάββατο που πέρασε, άγνωστος έπιασε τον αδερφό της τη 12χρονης στο σημείο που διαμένει, κάνοντας χαρακτηριστική κίνηση βάζοντας το δάχτυλο στο στόμα κάνοντας ‘μη μιλάς’», είπε ο Απόστολος Λύτρας.

Περιγράφοντας την επίθεση με μαχαίρι, ο κ. Λύτρας είπε ότι «άγνωστος, αφού άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματος που μένει η 12χρονη και ενώ έλειπε η θεία της, χωρίς να προσπαθήσει να μπει μέσα, φορώντας μια κουκούλα full face, της πρόταξε ένα μαχαίρι. Στην προσπάθεια η μικρή να τον απωθήσει, την τραυμάτισε αρκετά στο χέρι. Έχουν υποβληθεί μηνύσεις και για τα τρία περιστατικά και περιμένουμε από τις Αρχές να δούμε».

«Ξεκάθαρη απειλή, κάποιοι ή δε θέλουν να συνεχίσει να δίνει καταθέσεις ή θέλουν αυτοί που ήδη βρίσκονται στη φυλακή να φοβίσουν τη μητέρα», κατέληξε ο δικηγόρος.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις