Κυριακή, 21 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Κολωνός: «Δεν υπάρχουν στοιχεία σε βάρος της μητέρας» επιμένει ο Λύτρας – Νέο αίτημα αποφυλάκισης

Η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό που έχει πέσει θύμα βιασμών είναι αθώα επιμένει ο δικηγόρος της, Απόστολος Λύτρας.

Όπως τόνισε ο κ.Λύτρας με βάση και τα τελευταία στοιχεία και τις νέες συλλήψεις για τον βιασμό της 12χρονης από τον Κολωνό, δεν υπάρχει κανένα στοιχεία κατά της μητέρα της και αποκάλυψε πως θα κατατεθεί νέο αίτημα αποφυλάκισης.

Η ανακοίνωση του κ.Λύτρα έχει ως εξής: «Όπως, ενημερωθήκαμε σήμερα πραγματοποιήθηκε σύλληψη πέντε έτερων προσώπων, κατηγορούμενων για εμπλοκή τους στην υπόθεση της 12χρονης, οι οποίοι και κλήθηκαν ενώπιον της Ανακρίτριας για να απολογηθούν.

Είναι δεδομένο πως επίκειται η έκδοση ενταλμάτων σύλληψης και κατά άλλων προσώπων εμπλεκομένων στην υπόθεση της 12χρονης, ενώ θα πρέπει να διερευνηθεί και αν υπάρχουν και άλλα ανήλικα θύματα των ήδη κατηγορούμενων. Η εντολέας μας αναμένει από τις αρμόδιες αρχές να πράξουν τα απαραίτητα για την διαλεύκανση της υπόθεσης.

Η εντολέας μας εμμένει στην αθωότητα της. Παρά την σύλληψη νέων προσώπων εμπλεκόμενων στην υπόθεση και παρότι νέα στοιχεία έχουν εισφερθεί στην δικογραφία, ουδέν στοιχείο έχει προκύψει σε βάρος της μητέρας. Θα υποβάλλουμε εκ νέου αίτηση άρσης της προσωρινής της κράτησης.

Επαναλαμβάνουμε δε ότι το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών με πλειοψηφία αποφάσισε να μην άρει την προσωρινή της κράτηση, ενώ η Εισηγήτρια με εκτενές και αιτιολογημένο σκεπτικό και αναλύοντας διεξοδικά το αποδεικτικό υλικό, είχε την άποψη ότι πρέπει να αφεθεί ελεύθερη».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις