Δευτέρα, 6 Μαΐ
15oC Αθήνα

Κολωνός: Δύο «πακιστανικά» τηλέφωνα χρησιμοποιούσε η 12χρονη – Στο φως νέες συνομιλίες από ραντεβού

Κολωνός: Δύο «πακιστανικά» τηλέφωνα χρησιμοποιούσε η 12χρονη – Στο φως νέες συνομιλίες από ραντεβού

Όλο και περισσότερες αποκαλύψεις έρχονται στο φως σχετικά με την υπόθεση του βιασμού και της εκπόρνευσης της 12χρονης στον Κολωνό.

Η ανήλικη που έζησε την απόλυτη φρίκη φαίνεται ότι χρησιμοποιούσε δύο διαφορετικά τηλέφωνα για τα ραντεβού, ενώ σοκ προκαλούν οι νέοι διάλογοι αποκαλύπτει η εκπομπή Live News.

Η ανήλικη που φαίνεται αυτή ή ο 53χρονος, να έκλεινε τα ραντεβού με τους «πελάτες» μέσω κινητού, χρησιμοποιούσε δύο «πακιστανικά» τηλέφωνα.

Το πρώτο κινητό που χρησιμοποιούσε η ανήλικη, είναι καταχωρημένο στο όνομα Mozamel H, στην διεύθυνση Αγάθωνος και στο ίδιο αυτό όνομα υπάρχουν καταχωρημένα συνολικά 8 κινητά.

Το δεύτερο κινητό που χρησιμοποιούσε η 12χρονη είναι καταχωρημένο στο όνομα Kenzhe I, στη διεύθυνση Αμισού και στο ίδιο όνομα βρίσκονται συνολικά 20 κινητά.

«Θέλω να βρεθούμε πάλι»

Το Live News εξάλλου παρουσίασε νέες συνομιλίες της 12χρονης ή του 53χορνου που χειριζόταν τους λογαριασμούς της, με επίδοξους «πελάτες» της ανήλικης.

Ο ένας είναι ο Σ., κάτοικος Αθήνας, που έχει ανταλλάξει μηνύματα με την 12χρονη ή τον 53χρονο:

07 Αυγούστου στις 15.50

– Η (…) είμαι. Έχουμε ξαναβρεθεί.

– (…);

– Ρε κάνεις ότι δε με θυμάσαι; Η (…) είμαι που βρεθήκαμε στο αμάξι και στο σπίτι. Θες να βρεθούμε τώρα στα Σεπόλια στον σταθμό με αμάξι, να κάνουμε ό,τι θες;

Ο άλλος άντρας είναι ο Α. ο οποίος μίλησε στο LIVE NEWS, αρνούμενος ότι έχει οποιαδήποτε επαφή με την 12χρονη, ωστόσο τα μηνύματά του μαρτυρούν κάτι άλλο.

«Έχω μιλήσει στο blind chat με πάρα πολύ κόσμο. Δεν ξέρεις εκεί μέσα με ποιον μιλάς. Μπορεί να ήταν μια κοπέλα 9 χρονών, 12, 15 και να σου λέει ότι είναι το οτιδήποτε. Δεν έχω με γυναίκα μικρή κάποια ερωτική επαφή. Μπορεί στο τσατ πράγματι να έχω φλερτάρει, δεν το ξέρω όμως. Έχω μιλήσει με ανήλικη εγώ προσωπικά και έχω φλερτάρει αλλά δεν έχω κάνει κάτι ερωτικό», είχε πει.

Ωστόσο σε άλλα μηνύματα λέει:

17 Αυγούστου στις 18.03

Δε με πειράζει που με κορόιδεψες χθες. Θέλω να βρεθούμε πάλι και να σε (…) κανονικά. Τα 70 ευρώ που τόσο εύκολα μου πήρες τις προάλλες, εγώ κάνω 17 ώρες σκληρής χειρωνακτικής εργασίας.

Εντάξει θες να έρθεις στα Σεπόλια; Ένα 30ευρο αλλά θα μου το δώσεις να το βάλω στο τσαντάκι.

«Εχω χάσει τον ύπνο μου»

Δεν έκρυψε τον φόβο του μιλώντας στο Live News ένας 40χρονος αντάλλασσε μηνύματα με την 12χρονη .

«Χρησιμοποιούσα την πλατφόρμα και έχω χάσει τον ύπνο μου. Βρεθήκαμε μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας blindchat. Είχα συνομιλία χωρίς να γνωρίζω αν ήταν η ίδια ή κάποιο πρόσωπο που εμφανίζεται με την ταυτότητα της. Μου ζήτησε ραντεβού στο αυτοκίνητο μου. Ετοιμάζομαι να πάω να καταθέσω στις αρχές».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις