Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Κολωνός: Γιατί δεν έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός που φέρεται να συνομιλούσε με την 12χρονη

Κολωνός: Γιατί δεν έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός που φέρεται να συνομιλούσε με την 12χρονη

Δεν έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός που φέρεται να συνομιλούσε και να αντάλλασσε φωτογραφίες με την 12χρονη από τον Κολωνό.

Ο αστυνομικός από το κέντρο συντονισμού επιχειρήσεων στη ΓΑΔΑ, έχει μεταφερθεί στην υπηρεσία καυσίμων της ΕΛ.ΑΣ που εδρεύει στη λεωφόρο Συγγρού. Δεν τέθηκε σε διαθεσιμότητα και συνεχίζει κανονικά να υπηρετεί στο Σώμα.

Καίριο ερώτημα είναι γιατί ο αστυνομικός δεν έχει παυθεί από το Σώμα, με πληροφορίες να αναφέρουν πως ακόμη δεν έχουν ολοκληρωθεί οι δικαστικές διαδικασίες και δεν του έχει ασκηθεί δίωξη.

Αν και υπάρχουν τα δεδομένα που δείχνουν εμπλοκή του στην υπόθεση της 12χρονης, αυτά δεν εκφράζονται δικαστικά έτσι ώστε να μπορέσει να ληφθεί απόφαση για αποπομπή του από το Σώμα.

Σημειώνεται ότι το ίδιο ισχύει και για άλλους εμπλεκόμενους στην υπόθεση, οι οποίοι δεν έχουν εναντίον τους διώξεις αν και υπάρχουν στοιχεία που τους εμπλέκουν στην υπόθεση.

Καλλιακμάνης: Έπεσα από τα σύννεφα

Για την τροπή που έχει πάρει η υπόθεση του αστυνομικού που εμπλέκεται στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης από τα Σεπόλια μίλησε ο Γιώργος Καλλιακμάνης

Ο Γιώργος Καλλιακμάνης μιλώντας στο Live News δήλωσε : «Έπεσα από τα σύννεφα για τον αστυνομικό που μιλάει με την 12χρονη, δεν νοείται αστυνομικός να μιλάσει με ένα ανήλικο».

Χαρακτήρισε ο κ. Καλλιακμάνης «αδιανόητη» την ενέργεια του αστυνομικού να λαμβάνει φωτογραφίες από την 12χρονη τονίζοντας εάν ισχύουν όλα αυτά που έχουν δει το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τον αστυνομικό.

Επιπλέον αναρωτήθηκε ο αστυνομικός πώς να έχει εμπιστοσύνη ο πολίτης στην Αστυνομία με όλα αυτά που ακούγονται.

«Δεν γνωρίζω για ποιον ακριβώς αστυνομικό πρόκειται», υποστήριξε ο κ. Καλλιακμάνης, δεδομένου ότι ο αστυνομικός που εμπλέκεται στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης είχε συνδικαλιστική δράση στο παρελθόν.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις