Πέμπτη, 2 Μαΐ
18oC Αθήνα

Κολωνός: Η 12χρονη αναγνώρισε και άλλους βιαστές της

Κολωνός: Η 12χρονη αναγνώρισε και άλλους βιαστές της

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για την υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης στον Κολωνό.

Η 12χρονη από τον Κολωνό έχει δώσει αρκετές καταθέσεις με αποτέλεσμα να έχουν ταυτοποιηθεί και άλλοι βιαστές της. Μεταξύ των άλλων έχει αναγνωρίσει και έναν παντρεμένο μεσήλικα που έχει δύο κόρες και που της είχε ζητήσει μάλιστα να πάνε και εκδρομή μαζί.

Από τις καταθέσεις  υπάρχουν πολλές πληροφορίες και οι αστυνομικοί έχουν δείξει και φωτογραφίες στη 12χρονη, η οποία έχει ταυτοποιήσει και άλλους άνδρες που είχαν κλείσει ραντεβού μέσω του 53χρονου βασικού κατηγορούμενου για να βιάσουν το παιδί, όπως αναφέρει το ertnews.gr

«Έχει υποδείξει στις αρχές και άλλα άτομα. Αυτό που μου κάνει τρομερή εντύπωση είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι ακόμα δεν έχουν συλληφθεί αλλά αντιθέτως για τη μητέρα που το 12χρονο κορίτσι δεν έχει αναφέρει απολύτως τίποτα δυστυχώς ακόμα κρατείται προσωρινά» τόνισε στην ΕΡΤ ο δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης, Απόστολος Λύτρας.

Η 12χρονη έχει πει στους αστυνομικούς ότι υπήρχε άτομο που την είχε οδηγήσει σπίτι του, ένας παντρεμένος μεσήλικας με παιδιά που της ζητούσε να φύγουν διήμερο όπως ακόμα ένας ο οποίος την είχε οδηγήσει σε ξενοδοχείο της Αθήνας.

Να σημειωθεί ότι για τον άνδρα που την πήγε σπίτι του, είπε στους αστυνομικούς ότι ήταν ανάμεσα σε αυτούς που γνώρισε μέσω της πλατφόρμας γνωριμιών στην οποία είχε δημιουργήσει στο προφίλ της, ο 53χρονος. Ο «παχουλός» με το ηλεκτρικό αυτοκίνητο για τον οποίο μίλησε η 12χρονη, δεν έχει ταυτοποιηθεί, ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες, υπάρχουν στοιχεία.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις