Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Κολωνός: Κεκλεισμένων των θυρών η δίκη για τον βιασμό της 12χρονης

Κολωνός: Κεκλεισμένων των θυρών η δίκη για τον βιασμό της 12χρονης
Φωτογραφία Eurokinissi

Κεκλεισμένων των θυρών θα συνεδριάζει το δικαστήριο για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό. Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο κλήρωσε τους ενόρκους που θα συμμετέχουν στη δίκη και συγκροτήθηκε σε σώμα.

Μετά την κλήρωση των ενόρκων, υπεβλήθη όπως αναμενόταν αίτημα από την υποστήριξη της κατηγορίας για τον βιασμό και μαστροπεία της 12χρονης, για διεξαγωγή της δίκης κεκλεισμένων των θυρών, στο οποίο συναίνεσαν όλοι οι παράγοντες της δίκης.

Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα και η δίκη για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό θα διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών.

Μεγάλη ένταση επικράτησε νωρίτερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο. Πρώτη στη δικαστική αίθουσα οδηγήθηκε η μητέρα της 12χρονης και στη συνέχεια ο Ηλίας Μίχος και οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι. Έξω από τη δικαστική αίθουσα είχαν συγκεντρωθεί αλληλέγγυοι στην 12χρονη, οι οποίοι φώναζαν συνθήματα κατά των κατηγορουμένων.

Έντονα αντέδρασε στη θέα των κατηγορουμένων και κυρίως του Ηλία Μίχου και η μητέρα της 12χρονης και κατηγορούμενη στην υπόθεση, η οποία επιχείρησε να τον λιντσάρει, με τους αστυνομικούς να την οδηγούν εκτός της δικαστικής αίθουσας.

Υπενθυμίζεται ότι η μητέρα της 12χρονης είχε προφυλακιστεί και κατηγορείται για διακεκριμένη μαστροπεία. Θα λογοδοτήσει και για την επιπλέον κατηγορία της διακεκριμένης περίπτωσης πορνογραφίας ανηλίκου.

Φωτογραφίες: Eurokinissi

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις