Ελλάδα

Κολωνός – Μητέρα 12χρονης για 53χρονο: Αν βγει έξω ελεύθερος θα τον θάψω

Σε κατάσταση σοκ είναι η μητέρα της 12χρονης στον Κολωνό, από τη στιγμή που ανακάλυψε τη φρίκη που ζούσε το παιδί της από τον Απρίλιο του 2022.

Ο 53χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος, στον Κολωνό, βίαζε και εξέδιδε τη 12χρονη, ενώ αναρτούσε και βίντεο στο ίντερνετ για να “ψαρεύει” πελάτες.

“Αν γίνει κάτι και αυτός ο άνθρωπος βγει έξω ελεύθερος -γιατί έχει κόσμο να τον καλύψει- εγώ όμως η ίδια θα τον θάψω. Δεν με ενδιαφέρουν τα λεφτά του, ούτε αποζημίωση θέλω να πάρω, ούτε με βοηθούσε, όπως πήγε και είπε”, είπε χαρακτηριστικά στον ALPHA.   

Ο εφιάλτης της 12χρονης αποκαλύφθηκε, όταν βρέθηκε σε φιλικό σπίτι και ασχολούνταν συνέχεια με το κινητό της. Η μητέρα της ενημερώθηκε και την ρώτησε επίμονα τι συνέβαινε, με το παιδί να προχωρά στις σοκαριστικές αποκαλύψεις. Μάλιστα, αποδείχθηκε ότι ο 53χρονος της είχε κάνει… πλύση εγκεφάλου, καθώς το κορίτσι θεωρούσε πως όλο αυτό που της συνέβαινε ήταν φυσιολογικό!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για την εκτέλεση του 42χρονου Γιάννη Λάλα στην Αράχωβα - Εξετάζονται μαρτυρίες «κλειδιά» και αναλύονται βίντεο
Η δολοφονία του 42χρονου αποδίδεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών, καθώς το θύμα φέρεται να είχε ενταχθεί στη ρωσόφωνη εγκληματική ομάδα
Αστυνομικοί στην περιοχή της Αράχωβας όπου οι δολοφόνοι του Γιάννη Λάλα έκαψαν το αυτοκίνητό τους
Ο σασμός για τη βεντέτα στα Βορίζια, οι «συμφιλιωτές» που έφυγαν από τη ζωή και η διαδρομή του 39χρονου προς τον θάνατο
Οι κτηματικές διαφορές ήταν ανάμεσα στα ζητήματα που υπήρχαν μεταξύ των οικογενειών Φραγκιαδάκη και Καργάκη ενώ κάποιοι από τους «συμφιλιωτές» είχαν φύγει από τη ζωή
Πάνοπλος αστυνομικός στα Βορίζια μετά το μακελειό 37