Ελλάδα

Κολωνός: «Μου είπαν να πεθάνει το παιδί μου» λέει η δικηγόρος του Ηλία Μίχου

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Για την υπόθεση του βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό μίλησε η δικηγόρος του καταδικασμένους σε ισόβια, Ηλία Μίχου.

Η δικηγόρος του βασικού κατηγορούμενου για τον Κολωνό και πλέον καταδικασμένου σε ισόβια, Ηλία Μίχου, Μαρία Κουρτέση, φιλοξενήθηκε στο στούντιο του T-live και μίλησε για πρώτη φορά στην Τατιάνα Στεφανίδου για την υπόθεση σοκ που απασχόλησε τόσο πολύ απασχόλησε την κοινή γνώμη.

«Δύο άνθρωποι αυτή τη στιγμή επιστρέφουν στη φυλακή κι επιστρέφουν ως καταδικασθέντες σε πρώτο βαθμό» είπε αρχικά η γνωστή ποινικολόγος.

«Πήγα να δω σε καθαρά ανθρώπινο επίπεδο τον κατηγορούμενο πριν την απαγγελία της απόφασης επί της ενοχής. Όποιος κι αν είναι, είναι ένας κρατούμενος. Συζητήσαμε και κάποια στιγμή, έσκυψε το κεφάλι και με ρώτησε γιατί τον ανέλαβα γιατί ο σύζυγός μου είναι στην ηλικία του και η κόρη μου στην ηλικία του κοριτσιού από τον Κολωνό.

Του είπα ότι έκανε κάτι ελεεινό, ανήθικο, εξ’ ορισμού παράνομο και κακουργηματικό και του τόνισα ότι μακάρι να τον βοηθήσει ο Θεός να λυτρωθεί. Αν ήταν μαστροπός, γυναίκα, κι αν ήσουν εγώ και εξέδιδες την κόρη σου, δε θα είχα τίποτα να πω για σένα.

Ο κόσμος μάς ακούει και εισπράττω κατάρες, προσβολές, μου είπαν να πεθάνει το παιδί μου, να βγάλω καρκίνο εγώ, ο σύζυγός μου, η κόρη μου… Δέχτηκα σωματική επίθεση κατά τη διάρκεια της αγόρευσής μου» είπε μεταξύ άλλων, η κυρία Κουρτέση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ειρήνη Μουρτζούκου: «Κόλαφος» η εισαγγελική πρόταση – «Απολάμβανε τα θύματά της, έρμαια στα χέρια της, χωρίς καμία ενοχή»
Σύμφωνα με τα όσα περιγράφονται, η Μουρτζούκου έστηνε «σκηνικά θανάτου και θέλοντας να παρουσιάσει τον εαυτό της ως τον σωτήρα των θυμάτων και όχι ως τον εκτελεστή αυτών»
Ειρήνη Μουρτζούκου
Καιρός αύριο: Ηλιοφάνεια και θερμοκρασία έως 35 βαθμούς – Πρόσκαιρες βροχές σε βόρεια ηπειρωτικά και Δωδεκάνησα
Η θερμοκρασία θα φτάσει στα νησιά του Ιονίου και τα ηπειρωτικά τους 33 με 34, τοπικά στα δυτικά τους 35 βαθμούς και στην ανατολική νησιωτική χώρα τους 27 με 29, τοπικά στα νοτιοανατολικά τους 30 με 32 βαθμούς Κελσίου
καιρός
Λαγοκέφαλοι: Το απίστευτο πείραμα Έλληνα ψαρά που κατέγραψε εικόνες κανιβαλισμού – Δείτε βίντεο
Ένας έμπειρος ψαράς κατέγραψε καρέ-καρέ τη στιγμή που λαγοκέφαλοι κατασπαράζουν μέλος του ίδιου τους του είδους μέσα σε δευτερόλεπτα, αποκαλύπτοντας τη σκληρή συμπεριφορά του τοξικού ψαριού
Φαγωμένος λαγοκέφαλος 9