Τρίτη, 30 Απρ.
17oC Αθήνα

Κολωνός: «Μου είχε δείξει ταυτότητα πως είναι 18» είπε 54χρονος λίγο πριν παραδοθεί

Κολωνός: «Μου είχε δείξει ταυτότητα πως είναι 18» είπε 54χρονος λίγο πριν παραδοθεί

Ένας άνδρας που φέρεται να εμπλέκεται στην πολύκροτη υπόθεση του Κολωνού, εκεί όπου δρούσε το κύκλωμα μαστροπείας με τα ανήλικα κορίτσια, λίγο πριν παραδοθεί, μίλησε για τα όσα είδε ο ίδιος

«Είμαι 54. Στην αρχή δεν γνώριζα, μετά έμαθα. Ήταν 16. Μου είχε δείξει ταυτότητα πως είναι 18», είπε ο άντρας για το κύκλωμα μαστροπείας, στον Κολωνό, μιλώντας στο LiveNews.

Συμπλήρωσε πως αφού είδε την ταυτότητα της ανήλικης, που την παρουσίαζε να είναι ενήλικη, η κοπέλα του ζήτησε να «πατσίσουν» με τις ακατονόμαστες υπηρεσίες της, για ένα… τατουαζ.

«Μου λέει βγαίνω με πελάτες και αν γίνεται να πληρωθώ με τατουάζ. Ήταν ωραία κοπέλα, δέχτηκα».

Όλα αυτά, λίγο πριν ο άνδρας περάσει την πόρτα του αστυνομικού τμήματος και παραδοθεί. Όσο για τους φίλους του, στους οποίους φέρεται να σύστησε στα κορίτσια, ο ίδιος είπε:

«Μου λέει φίλος μου ότι θέλω να βγω μαζί της, με ρώτησε πόσα παίρνει και του είπα θα την ρωτήσω. Την ρώτησα και αυτός είπε ότι είναι πολλά».

«Έκανα βλακεία»

Ο άντρας παραδέχεται πως πλήρωσε για τον έρωτα των κοριτσιών, αρνείται όμως πως γνώριζε το παρασκήνιο.

«Η 17χρονη», είπε, «μου ζήτησε συγγνώμη». Όσο για την 15χρονη, ο άνδρας θα παραδεχθεί ότι την γνώριζε αλλά πως δεν είχε σεξουαλική επαφή μαζί της.

«Πάνε να με μπλέξουν. Δεν προωθώ κορίτσια. Μπορεί να πηγαίνω με γυναίκες, αλλά δεν πουλάω, δεν εκδίδω», είπε ο άνδρας μιλώντας στο LiveNews.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις