Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Κολωνός: Ο «Μιχάλης» πίεζε τη 12χρονη να βάλει και την αδερφή της στο κύκλωμα

Κολωνός: Ο «Μιχάλης» πίεζε τη 12χρονη να βάλει και την αδερφή της στο κύκλωμα
Φωτογραφία Αρχείου / Intime

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τις αρρωστημένες πράξεις των εμπλεκόμενων στο κύκλωμα βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό, καθώς ο «Μιχάλης», ένας 57χρονος από τον Πειραιά, φέρεται να πίεζε το κορίτσι να πείσει την αδερφή της να μπει και αυτή στο κύκλωμα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο συνταξιούχος ναυτικός από τον Πειραιά που συναντούσε το 12χρονο θύμα βιασμών και η ίδια τον αναγνώρισε στις Αρχές ως ο «Μιχάλης», υποσχόταν μεγάλη ζωή στο νεαρό κορίτσι από τον Κολωνό.

Μάλιστα, δεν έμενε μόνο εκεί, καθώς φέρεται να προσπαθούσε να την πείσει να μιλήσει στη 19χρονη αδερφή της και να της προτείνει να μπει και αυτή στο κύκλωμα, καθώς ο ίδιος έταζε πολλά πράγματα και ότι το κορίτσι μπορεί να… ανέβει κοινωνικά από τις επαφές του.

Της έλεγε, σύμφωνα πάντα με το Star, ότι ήθελε να τη γνωρίσει και σε άλλους ευκατάστατους πελάτες αλλά και να μιλήσει και σε άλλα κορίτσια για το κύκλωμα, όχι μόνο στην αδερφή της. Αποκαλύπτεται, έτσι, περαιτέρω ο ρόλος-κλειδί του «Μιχάλη» στο αρρωστημένο κύκλωμα βιασμών της 12χρονης στον Κολωνό.

Υπενθυμίζεται ότι ο «Μιχάλης» είναι ένας συνταξιούχος ναυτικός από τον Πειραιά. Έχει μια 5χρονη κόρη και συνελήφθη τον περασμένο Δεκέμβριο κοντά στο σπίτι του στον Πειραιά. Η «δράση» του είχε αποκαλυφθεί μέσα από τις καταθέσεις της 12χρονης, καθώς εμφανίζεται να λέει στο παιδί να «υπακούει» μόνο στον ίδιο και τον 53χρονο, βασικό κατηγορούμενο.

Άλλες 7 συλλήψεις – Προκλητικός ο ένας βιαστής, έβγαλε τη γλώσσα του

Άλλες 8 συλλήψεις έγιναν για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό και οι συλληφθέντες παρουσιάστηκαν σήμερα (2.6.2023) στα δικαστήρια της Ευελπίδων, καθώς κατηγορούνται για έγκλημα «κατά περίπτωση των γενετήσιων πράξεων με ανήλικη έναντι αμοιβής και της πορνογραφίας».

Ένας από αυτούς φάνηκε ιδιαίτερα προκλητικός και μάλιστα έβγαλε τη γλώσσα προς τους δημοσιογράφους και τα τηλεοπτικά συνεργεία που ήταν στα δικαστήρια.

Αφού λάβουν γνώση της κατάθεσης της 12χρονης και των άλλων στοιχείων που περιλαμβάνονται στη δικογραφία της υπόθεσης, οι οκτώ θα προετοιμάσουν με τους συνηγόρους τους την υπερασπιστική τους γραμμή και τα όσα θα υποστηρίξουν ενώπιον του 14ου τακτικού ανακριτή την προσεχή Τρίτη, 6 Ιουνίου.

Υπενθυμίζεται ότι στους επτά που συνελήφθησαν την Πέμπτη, 1η Ιουνίου, προστέθηκε την Παρασκευή, 2 Ιουνίου και ένας 48χρονος από τον Μπαγκλαντές, ο οποίος κατηγορείται ότι πλήρωσε για να βιάσει την ανήλικη. Την προσεχή Τρίτη, 6 Ιουνίου, θα οδηγηθεί και αυτός στον εισαγγελέα μαζί με τους υπόλοιπους επτά.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις