Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Κολωνός: Πάνω από 200 παιδεραστές επικοινώνησαν με τον 53χρονο για να βιάσουν την 12χρονη

Κολωνός: Πάνω από 200 παιδεραστές επικοινώνησαν με τον 53χρονο για να βιάσουν την 12χρονη

Συγκλονίζουν τα όσα αποκαλύπτονται για τη φρίκη που ζούσε μια 12χρονη κοπέλα στον Κολωνό. Η νεαρή κοπέλα έπεσε θύμα βιασμού από έναν 53χρονο, ο οποίος στη συνέχεια την εξέδιδε σε όποιον πλήρωνε το αντίστοιχο ποσό, ενώ ανέβαζε φωτογραφίες και βίντεο από τους βιασμούς της στο διαδίκτυο.

Ο εφιάλτης του Κολωνού άρχισε να αποκαλύπτεται τον περασμένο Αύγουστο, όταν η 12χρονη έκανε διακοπές με συγγενικό της πρόσωπο. Η συγγενής της παρατήρησε πως το παιδί δεν έπαιζε με τα άλλα και ήταν απασχολημένο μόνο με το κινητό του. Άμεσα ενημέρωσε την μητέρα της 12χρονης και έτσι άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της φρικιαστικής υπόθεσης.

Το κορίτσι βοηθούσε τους μήνες που δεν είχε σχολείο στο κατάστημα που δούλευε η μητέρα του στον Κολωνό. Σημειώνεται πως πρόκειται για μια πολύτεκνη οικογένεια που αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα. 

Εκμεταλλευόμενος αυτό το γεγονός ο 53χρονος παρέσυρε και βίασε την 12χρονη τον Απρίλιο του 2022. Στη συνέχεια άρχισε να την εκδίδει…

Οι αστυνομικοί εντόπισαν ψεύτικα προφίλ που είχε δημιουργήσει ο ίδιος, με πλήθος βίντεο και γυμνών φωτογραφιών της ανήλικης, ενώ εντοπίστηκαν συνομιλίες που είχε ο 53χρονος με παιδεραστές που ήταν διατεθειμένοι να πληρώσουν για να βιάσουν το παιδί.

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψή του, ενώ μαζί συνελήφθη και ένας 42χρονος φίλος του που τον πλήρωνε για να κακοποιεί σεξουαλικά το παιδί. Και οι δύο κατηγορούνται για κακουργηματικές πράξεις.

200 «υποψήφιοι» παιδεραστές

Σοκ προκαλεί το γεγονός πως από 200 παιδεραστές είχαν επικοινωνήσει με τον 53χρονο για να κακοποιήσουν το παιδί… Τουλάχιστον δέκα φαίνεται να την είχαν βιάσει.

Όπως είπε η ανήλικη στους αστυνομικούς, ο 53χρονος την απειλούσε με ένα όπλο και τη βίαζε μέσα στην επιχείρησή του συστηματικά.

Ο άνδρας θα περάσει σήμερα από τον Ανακριτή. Έχει σχηματιστεί δικογραφία για τα αδικήματα του βιασμού ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, διακεκριμένης περίπτωσης κατάχρησης ανηλίκου από πρόσωπο που δέχεται τις υπηρεσίες του ανήλικου κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου, διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας ανηλίκων, διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας, γενετήσια πράξη με ανήλικο και παράνομη βία σε βάρος ανήλικου.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν στην κατοχή του 53χρονου ένα μίνι οπλοστάσιο, καθώς κατασχέθηκαν 2 πιστόλια, 572 φυσίγγια, 21 μαχαίρια και μια ξιφολόγχη.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις