Ελλάδα

Κολωνός: Προφυλακιστέοι οι 7 από τους 8 κατηγορούμενους για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι 7 από τους 8 νέους κατηγορούμενους στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό, ενώ ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης κάθε μήνα σε αστυνομικό τμήμα αφέθηκε ένας 20χρονος που συνελήφθη μαζί με τον πατέρα του.

Πρόκειται για τους 8 νέους κατηγορούμενους στην υπόθεση βιασμού, πρόσωπα τα οποία αναγνώρισε η 12χρονη στην τελευταία κατάθεσή της και τα οποία προέρχονται από τη γειτονιά του κοριτσιού στον Κολωνό, στην πλειοψηφία τους αλλοδαποί.

Οι κατηγορούμενοι στις απολογίες του ενώπιον του 14ου τακτικού ανακριτή, ισχυρίστηκαν πως δεν έχουν διαπράξει τα αδικήματα που κατά περίπτωση τους αποδίδονται των γενετήσιων πράξεων με ανήλικη έναντι αμοιβής και της πορνογραφίας.

Οι ισχυρισμοί των 7 δεν έπεισαν ανακριτή και εισαγγελέα και οι κατηγορούμενοι πήραν το δρόμο για τις φυλακές, ενώ ο 8ος κατηγορούμενος, ο 20χρονος που αφέθηκε ελεύθερος, επικαλέστηκε πως αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ξεσπά η κόρη του 98χρονου που κακοποιήθηκε από οικιακή βοηθό στην Χίο - «Τον σκότωσε και είναι ελεύθερη»
«Ποιος είναι ο νόμος για τα αδύναμα άτομα; Εμάς ποιος θα μας προστατέψει; Αναρωτιέμαι και αγανακτώ ειλικρινά, με ποια λογική ο εισαγγελέας την άφησε ελεύθερη και έφυγε, είναι εκτός Χίου» λέει η κόρη του 98χρονου
Ο 98χρονος