Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Κολωνός: Προπονητής και τεχνικός διευθυντής ακαδημιών ποδοσφαίρου ο 55χρονος που συνελήφθη

Κολωνός: Προπονητής και τεχνικός διευθυντής ακαδημιών ποδοσφαίρου ο 55χρονος που συνελήφθη

Σοκ έχει προκαλέσει στο χώρο του αθλητισμού η είδηση ότι ο 55χρονος που έχει συλληφθεί για την υπόθεση των βιασμών της 12χρονης στον Κολωνό είναι προπονητής ποδοσφαίρου, ενώ στο παρελθόν έχει διατελέσει και τεχνικός διευθυντής σε ακαδημίες ομάδας που συμμετείχε στο futsal.  

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr o τρίτος που συνελήφθη κατά σειρά μετά την τελευταία κατάθεση του 12χρονου κοριτσιού, έχει και την ιδιότητα του προπονητή. Μάλιστα το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε αναλάβει μια ομάδα 6χ6 η οποία πριν λίγους μήνες έλαβε μέρος σε ευρωπαϊκό τουρνουά που διοργανώθηκε στην Σλοβακία.  

Είχε καταθέσει και είχε αφεθεί ελεύθερος

Ο 55χρονος είχε παρουσιαστεί αυτοβούλως στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και είχε καταθέσει ότι είχε επικοινωνήσει με την ανήλικη μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής. Αφού είχε δώσει ένορκη κατάθεση στις 16 Οκτωβρίου στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Σχεδόν 20 ημέρες αργότερα όμως και μετά τις νέες μαρτυρίες της ανήλικης που βίωσε τη φρίκη για περισσότερο από τέσσερις μήνες στα χέρια των παιδοβιαστών της, προέκυψε ότι ο προπονητής δεν είχε μόνο διαδικτυακές και τηλεφωνικές επαφές με τη 12χρονη.   

Έτσι οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Σύμφωνα με ανθρώπους του ποδοσφαίρου ο 55χρονος έχει διατελέσει προπονητής σε ομάδας ποδοσφαίρου του Α και Ρ τοπικού πρωταθλήματος, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ανά διαστήματα στη δεκαετία 2000- 2010 ήταν τεχνικός διευθυντής σε ακαδημίες ομάδας ποδοσφαίρου 5χ5 σάλας ή αλλιώς Futsal.

Θανάσης Γερασιμίδης – Αναστασία Σταματοπούλου 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις