Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Κολωνός: Προθεσμία να απολογηθούν την Τρίτη 6 Ιουνίου πήραν οι 8 νέοι κατηγορούμενοι

Προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν την προσεχή, Τρίτη 6 Ιουνίου, έλαβαν οι οκτώ νέοι κατηγορούμενοι στην υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης της 12χρονης από τον Κολωνό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κατηγορούμενοι οι οποίοι προέκυψαν μετά την τελευταία κατάθεση της 12χρονης από τον Κολωνό στις αρμόδιες αρχές, αρνούνται τις κατηγορίες «κατά περίπτωση των γενετήσιων πράξεων με ανήλικη έναντι αμοιβής και της πορνογραφίας».

Αφού λάβουν γνώση της κατάθεσης της 12χρονης και των άλλων στοιχείων που περιλαμβάνονται στη δικογραφία της υπόθεσης, οι οκτώ θα προετοιμάσουν με τους συνηγόρους τους την υπερασπιστική τους γραμμή και τα όσα θα υποστηρίξουν ενώπιον του 14ου τακτικού ανακριτή την προσεχή Τρίτη, 6 Ιουνίου.

Υπενθυμίζεται ότι στους επτά που συνελήφθησαν την Πέμπτη, 1η Ιουνίου, προστέθηκε την Παρασκευή, 2 Ιουνίου και ένας 48χρονος από τον Μπαγκλαντές, ο οποίος κατηγορείται ότι πλήρωσε για να βιάσει την ανήλικη. Την προσεχή Τρίτη, 6 Ιουνίου, θα οδηγηθεί και αυτός στον εισαγγελέα μαζί με τους υπόλοιπους επτά.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις