Ελλάδα

Κολωνός: «Σφίγγες» οι δυο κατηγορούμενοι – Θα τηρήσουν το δικαίωμα της σιωπής – Τι σημαίνει αυτό

Αρνούνται ο ένας μετά τον άλλον οι συνήγοροι υπεράσπισης να αναλάβουν την υπεράσπιση του 53χρονου και του 42χρονου οι οποίοι κατηγορούνται για την υπόθεση του βιασμού και της εκπόρνευσης της 12χρονης στον Κολωνό.

Συγκεκριμένα δύο δικηγόροι από τον κατάλογο των διορισθέντων που ήρθαν στην ανάκριση για την υπόθεση του Κολωνού, αρνήθηκαν να αναλάβουν ενώ το ίδιο έπραξε και τρίτος δικηγόρος ο οποίος ειδοποιήθηκε τηλεφωνικά. Πληροφορίες αναφέρουν πως τους δύο κατηγορούμενους θα εκπροσωπήσει τυπικά και μόνο ο δικηγόρος Βασίλης Χρονόπουλος.

Ο 53χρονος και ο 42χρονος αναμένεται ενώπιον της ανακρίτριας να τηρήσουν το δικαίωμα της σιωπής συναινώντας στην προφυλάκιση τους και χωρίς να αναφερθούν σε στοιχεία της υπόθεσης.

Ο 53χρονος κατηγορούμενος προσήλθε στην ανακρίτρια χωρίς συνήγορο με μία δικογραφία που βρίθει στοιχείων σε βάρος του, μεταξύ των οποίων απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες, μηνύματα, φωτογραφίες, βίντεο, αλλά και καταθέσεις.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας, ο κατηγορούμενος επιχειρηματίας, δρούσε μεθοδικά κυρίως μέσω του διαδικτύου με προφίλ που φαίνονταν να ανήκαν στη 12χρονη, τα οποία στην πραγματικότητα διαχειριζόταν ο ίδιος.

Ο δεύτερος κατηγορούμενος στην υπόθεση του 12χρονου παιδιού, φέρεται να πλήρωσε τον 53χρονο για να βιάσει το κοριτσάκι. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καιρός σήμερα: Τοπικές βροχές και καταιγίδες σε διάφορες περιοχές – Χιόνια στα κεντρικά και βόρεια ορεινά
Η θερμοκρασία θα φθάσει στα βόρεια ηπειρωτικά τους 10 με 12 βαθμούς, στα ανατολικά ηπειρωτικά τους 13 με 16, στα δυτικά τους15 με 17 και στην υπόλοιπη χώρα τους 16 με 19 βαθμούς Κελσίου
καιρός
Το επεισόδιο που οδήγησε στη σύλληψη του Άρη Μουγκοπέτρου για ενδοοικογενειακή απειλή - Η γυναίκα του «έχει panic button στο κινητό της»
Ο δικηγόρος της συζύγου του περιέγραψε στο newsit.gr όλα όσα έγιναν - Γιατί έληξε η συνεργασία του με τον Μουγκοπέτρο και ο ίδιος αποφάσισε να αναλάβει την σύζυγό του
Άρης Μουγκοπέτρος: Το επεισόδιο που οδήγησε στη σύλληψή του για ενδοοικογενειακή απειλή – Η γυναίκα του «έχει panic button στο κινητό της» 35