Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Κολωνός: Σήμερα η νέα κατάθεση της 12χρονης – Έρευνες για δεύτερο οίκο ανοχής

Κολωνός: Σήμερα η νέα κατάθεση της 12χρονης – Έρευνες για δεύτερο οίκο ανοχής

Σήμερα Τετάρτη (26.10) αναμένεται να καταθέσει, εκτός απροόπτου, στην αστυνομία η 12χρονη από τον Κολωνό, ενώ με τα στοιχεία που θα προκύψουν, οι αστυνομικοί ευελπιστούν να «δέσουν» τα νέα εντάλματα σύλληψης για το βιασμό του παιδιού. 

Σημειώνεται πως από την Τρίτη είχε γίνει γνωστό πως η αστυνομία είναι έτοιμη να εκδώσει περίπου δέκα εντάλματα σύλληψης για τον βιασμό και την μαστροπεία εις βάρος της 12χρονης από τον Κολωνό. Το παιδί θα κληθεί να αναγνωρίσει πρόσωπα από φωτογραφίες ταυτότητας των υπόπτων και από τα προφίλ τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πρόκειται για την 4η κατάθεση του παιδιού που θα γίνει μόνο αν ο παιδοψυχολόγος δώσει την έγκρισή του. Αυτός είναι και ο λόγος που η κατάθεση της 12χρονης μπορεί να γίνει ακόμα και την επόμενη εβδομάδα και μόνο αν η ίδια αντέχει ψυχολογικά.

Ανάμεσα στα εντάλματα που ετοιμάζονται βρίσκονται και τρεις που προσήλθαν αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ λέγοντας πως συνομιλούσαν με κάποια που έμοιαζε με την 12χρονη, χωρίς να γνωρίζουν την ηλικία της και χωρίς να έχουν συναντηθεί ποτέ από κοντά.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί έχουν βρει στοιχεία ότι είχαν κανονίσει ραντεβού με το μικρό παιδί…

Σύμφωνα με το Mega, η διαδικασία της αναγνώρισης προετοιμάζεται εδώ και καιρό με ειδικούς παιδοψυχολόγους της αστυνομίας, καθώς θεωρείται κρίσιμη, προκειμένου να συλληφθεί κάποιος για κακούργημα.

Τέλος, κατά το ίδιο ρεπορτάζ οι Αρχές αναζητούν μάλιστα και έναν δεύτερο οίκο ανοχής, γιατί υπάρχουν στοιχεία σύμφωνα με τα οποία ο 53χρονος βασικός κατηγορούμενος μετέφερε την 12χρονη και την εξέδιδε εκεί.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις