Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Κολωνός: Στην Ευελπίδων ο γνωστός τράπερ για την επίθεση σε καφετέρια με μαχαίρι

Κολωνός: Στην Ευελπίδων ο γνωστός τράπερ για την επίθεση σε καφετέρια με μαχαίρι

Στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας προσήλθε το πρωί της Τετάρτης (24/11) ο γνωστός τράπερ που κατηγορείται για την επίθεση με μαχαίρι σε καφετέρια που σημειώθηκε στον Κολωνό στις 9 Νοεμβρίου 2021. Ο κατηγορούμενος έφτασε στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων λίγο μετά τις 10:00 το πρωί.

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση είχε λάβει αναβολή από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας, στο οποίο είχαν οδηγηθεί ο τράπερ και οι τρεις συγκατηγορούμενοι του μετά την άσκηση δίωξης σε βάρος τους για βαριά σωματική βλάβη από κοινού συνέργεια, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. 

Οι δικαστικές αρχές ανέβαλαν μέχρι σήμερα την εκδίκαση της υπόθεση προκειμένου να κληθεί ο παθών να καταθέσει. Επίσης, μέχρι την εκδίκαση ο γνωστός τράπερ και οι συγκατηγορούμενοι του αφέθηκαν ελεύθεροι με τους όρους της εμφάνισης στο ΑΤ της περιοχής του τρεις φορές το μήνα και την καταβολή εγγυοδοσίας 2.000 στον τράπερ και έναν ακόμα συγκατηγορούμενο του, οι οποίοι φέρονται να μαχαίρωσαν το θύμα και 1.000 ευρώ στους άλλους δύο κατηγορούμενους.

Δείτε φωτογραφίες: 

Ρεπορτάζ: Αναστασία Σταματοπούλου

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις