Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Κολωνός: Τα λάθη που πρόδωσαν τη μητέρα της 12χρονης – 100 με 150 αιτήματα για άρση απορρήτου

Κολωνός: Τα λάθη που πρόδωσαν τη μητέρα της 12χρονης – 100 με 150 αιτήματα για άρση απορρήτου

Τα λάθη της μητέρας του 12χρονου κοριτσιού το οποίο έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας στον Κολωνό, ήταν εκείνα τα οποία την έβαλαν στο στόχαστρο της ΕΛΑΣ.

Ενώ αρχικά η 37χρονη μάνα της 12χρονης στον Κολωνό ήταν αυτή η οποία κατήγγειλε το βιασμό της 12χρονης, τελικά «μίλησαν» πράγματα που αγνοούσε ότι θα φέρουν την αλήθεια για την φρικιαστική υπόθεση, στο «φως».

Εξέδιδε και αυτή την κόρη της

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στην εκπομπή Live News «θεωρούν οι δικαστικές Αρχές ότι η μητέρα ήταν συνδιαχειρίστρια στο chat που εξωθείτο στην πορνεία η 12χρονη».

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο εις βάρος της μάνας, η 37χρονη όχι μόνο εξέδιδε το παιδί της αλλά ήταν και η ίδια που έπαιρνε τελικά τα χρήματα από τους βιασμούς σε τουλάχιστον 9 περιπτώσεις.

Μάλιστα στο κατηγορητήριο αναφέρεται ότι η μητέρα προέτρεπε την 12χρονη κόρη της σε σεξουαλικές πράξεις με ακόμη 7 άγνωστους άντρες.

Την ίδια ώρα, πέρα από εμβάσματα υπάρχουν και δεκάδες γραπτά μηνύματα στα οποία φαίνεται πως εκβίαζε τον 53χρονο βασικό κατηγορούμενο και την οικογένειά του προκαλεί να μην μιλήσει για τον βιασμό της κόρης της.

Η μητέρα ωστόσο αρνείται τις κατηγορίες, αλλά παραδέχεται πως έλαβε χρήματα από τη σύζυγο του 53χρονου, διότι η ίδια αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Οι διάλογοι που προκαλούν ανατριχίλα

Οι αδιανόητοι όμως διάλογοι που είχε η 37χρονη με τη 12χρονη κόρη της ήταν τα στοιχεία που βοήθησαν πολύ τις αρχές, προκειμένου να “δέσουν” την εμπλοκή στην ανατριχιαστική υπόθεση, της μητέρας του ανηλίκου θύματος.

Στην επικοινωνία μάνας και κόρης που έδειξε η εκπομπή T-live, η 37χρονη ζητά από την ανήλικη επίμονα λεφτά, λέγοντας μάλιστα σε ένα από τα μηνύματα «ψάχνω να βρω 15 ευρώ για μαύρο, τσιγάρα πιπάκια και δεν βρίσκω».

Τιμοκατάλογος για τους βιασμούς

Στο μεταξύ ο εφιάλτης δεν είχε τέλος για την 12χρονη, καθώς ο 53χρονος φέρεται να είχε φτιάξει κανονικό τιμοκατάλογο για τους βιασμούς της 12χρονης και, διαχειριζόταν τα social media του παιδιού προκειμένου να κλείνει ραντεβού με πελάτες με ποσά από 30 έως 230 ευρώ, όχι μόνο σε αυτοκίνητα στον Κολωνό αλλά σε σπίτια και ξενοδοχεία.

Τέλος, ο αστυνομικός, ο οποίος ερευνάται για το αν είχε συνομιλήσει και κακοποιήσει σεξουαλικά το κοριτσάκι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Βασίλη Λαμπρόπουλου στο Live News, υπηρετεί στην ΓΑΔΑ και συγκεκριμένα στην ομάδα των ασυρμάτων της Αστυνομίας. Ο ίδιος αρνείται πως είχε επαφή με τον 12χρονη, παρά μόνο επικοινωνία.

Εμφανίστηκαν άλλα 2 άτομα που ίσως συνομίλησαν με τη 12χρονη

Οι έρευνες της ΕΛΑΣ και της υποδιεύθυνσης ασφαλείας ανηλίκων παραμένουν αδιάκοπες. Χθες (20.10.2022) ακόμη δυο άνδρες προσήλθαν αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ και κατέθεσαν πως είναι χρήστες διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με έναν 43χρονο να επιβεβαιώνει στις αρχές ότι συνομιλούσε μέσω chat με άτομο που μοιάζει με την ανήλικη, ενώ με τα μέχρι τώρα δεδομένα υπάρχουν 100 με 150 αιτήματα για άρση απορρήτου και για άλλους συνομιλητές με το 12χρονο θύμα βιασμού και μαστροπείας.

Άννα – Τριανταφυλλιά Τσούτσα

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις