Δευτέρα, 29 Απρ.
20oC Αθήνα

Κολωνός: Θέλει να αναλάβει τα αδέρφια της 12χρονης η θεία που αποκάλυψε την ιστορία

Κολωνός: Θέλει να αναλάβει τα αδέρφια της 12χρονης η θεία που αποκάλυψε την ιστορία

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμών σε βάρος της 12χρονης στον Κολωνό. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η θεία του κοριτσιού, η οποία αποκάλυψε τον εφιάλτη, στηρίζει την αθωότητα της μητέρας και έχει εκφράσει ενδιαφέρον να αναλάβει τα έξι ανήλικα αδέρφια της 12χρονης.

Τα έξι ανήλικα αδέρφια της 12χρονης που έπεσε θύμα βιασμών από πελάτες που έβρισκε ο 53χρονος, αυτήν τη στιγμή βρίσκονται στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Η 44χρονη θεία της ανήλικης έχει κινήσει, ωστόσο, τις νομικές διαδικασίες, τόσο για την περαιτέρω ποινική μεταχείριση της 37χρονης μητέρας που έχει προφυλακιστεί, όσο και για την επιμέλεια των έξι ανήλικων αδερφών της 12χρονης.

Κολωνός: Ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης στο Live News

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος της 37χρονης μητέρας, ο Απόστολος Λύτρας, στο Live News, «η Αστυνομία αυτή την έρευνα την είχε έναν μήνα στα χέρια της και έστειλε ένα διαβιβαστικό για να σχηματιστεί η δικογραφία σε βάρος αυτών των δύο που γνωρίζουμε.

Ο κ. Λύτρας τόνισε ότι σε ολόκληρο το διαβιβαστικό η αστυνομία δεν ανέφερε τίποτα για τη μητέρα. Επιπλέον, ο δικηγόρος της 37χρονης ανέφερε ότι η τρίτη κατάθεση της 12χρονης, όταν ασκήθηκε η ποινική δίωξη, δεν είχε καν πάει στα χέρια της ανακρίτριας.

«Είναι αδιανόητο, πραγματικά, ότι η μητέρα της 12χρονης δεν καταλάβαινε τι γινόταν και τι δεν γινόταν», σχολίασε ο δικηγόρος και ξεκαθάρισε ότι «πέραν των εμβασμάτων, δεν υπάρχει άλλο στοιχείο εις βάρος της μητέρας».

Σχετικά με την επικοινωνία που είχε η 37χρονη με την πρώην σύζυγο του 53χρονου, απάντησε: «Καταρχήν ένα πολύ σημαντικό στοιχείο είναι ότι μόλις το πληροφορήθηκε η μητέρα έχει στείλει μηνύματα στον 53χρονο, με τρομερές βρισιές».

Και συνέχισε ο δικηγόρος: «Την ίδια ημέρα που το πληροφορήθηκε η μητέρα πήγε στην αστυνομία απευθείας» και σχετικά με τα χρήματα που πήρε η 37χρονη από τη σύζυγο του 53χρονου ανέφερε: «Η γυναίκα του την πήρε τηλέφωνο, δεν την πιστεύει και της στέλνει η μητέρα της 12χρονης σε μήνυμα τι έστελνε ο 53χρονος στη 12χρονη. Και τότε η πρώην σύζυγος τής ζήτησε να συναντηθούν».

Σε αυτή τη συνάντηση η πρώην σύζυγος του 53χρονου φαίνεται να λέει στην 37χρονη μητέρα: «Καταλαβαίνω αυτό που περνάς, βλέπω ότι έχεις 8 παιδιά, άφησέ με να σε βοηθήσω και της δίνει μόνη της 100 ευρώ και τα πήρε η μητέρα της 12χρονης».

Στη δεύτερη συνάντηση που είχαν οι δύο γυναίκες, η πρώην σύζυγος του 53χρονου τής είπε να πάνε σε δικηγόρο για να τα βρουν «και να μην καταστραφούν οι οικογένειες, όπως χαρακτηριστικά της είπε» και η μητέρα την αρνήθηκε αυτή την πρόταση.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις