Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

Κολωνός: Τι αποκάλυψε η 12χρονη στην κατάθεσή της – Ποιοι έχουν ταυτοποιηθεί, έδωσε και ονοματεπώνυμα

Κολωνός: Τι αποκάλυψε η 12χρονη στην κατάθεσή της – Ποιοι έχουν ταυτοποιηθεί, έδωσε και ονοματεπώνυμα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό, καθώς το κορίτσι θυμάται πρόσωπα και πράγματα. 

Η 12χρονη στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς, μιλά για την φρίκη που ζούσε και τον ρόλο του 53χρονου από τον Κολωνό.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Mega, η ανήλικη ανέφερε:

12χρονη: Το τηλέφωνο μου το έκανε αυτός δώρο

Ψυχολόγος: Οι γονείς σου δε σε ρώτησαν που το βρήκες;

12χρονη: Τους είπα ότι μου το έδωσε αυτός, ότι ήταν μια παλιά συσκευή που δεν χρειαζόταν. Στο σπίτι δεν άνοιγα το τηλέφωνο. Έπαιζα μόνο παιχνίδια γιατί φοβόμουν μη δουν τα αδέλφια μου κάτι και το πουν στη μαμά μου.

Ψυχολόγος: Σε εσένα έδιναν τα χρήματα, στο χέρι;

12χρονη: Ναι

Ψυχολόγος: Τι χρήματα σου έδιναν;

12χρονη: 50 ευρώ, κάπου εκεί

Ψυχολόγος: Ήταν διαφορετικές οι τιμές;

12χρονη: Όχι, εκεί ήταν στα 50

Ψυχολόγος: Τα 50 ευρώ τι τα έκανες μετά εσύ;

12χρονη: Πήγαινα και τα έδινα σε αυτόν (σ.σ. τον 53χρονο)

Ψυχολόγος: Έδινες σε κάποιον άλλον;

12χρονη: Όχι ποτέ, γιατί θα μου έλεγαν που τα βρήκες

«Μιχάλης» ο συνοδός

Το ανήλικο κορίτσι φέρεται να έχει δώσει και ονοματεπώνυμα και πολλές λεπτομέρειες στους αστυνομικούς σύμφωνα με τον Alpha.

Η 12χρονη έχει κατονομάσει έναν «Μιχάλη» που την συνόδευε στα ραντεβού και σύμφωνα με τις αρχές συνδέεται με το περιβάλλον του 53χρονου που έχει προφυλακιστεί.

Εκτός από τα ονόματα που τα έχει περιγράψει με την επαγγελματική τους ιδιότητα η 12χρονη για δύο περιπτώσεις έχει δώσει και ονοματεπώνυμα. Φέρεται να είναι άτομα με τα οποία συναντήθηκε πάνω από μία φορά.

Για τα υπόλοιπα ονόματα είναι σε εξέλιξη έρευνα που ενδεχομένως να κρατήσει μέρες προκειμένου να διαπιστωθεί ποιοι είχαν απλά ένα διάλογο μαζί της στο chat και ποιοι προχώρησαν στον βιασμό της. Γι’ αυτό και οι συλλήψεις ενδεχομένως να γίνονται τμηματικά.

Ποιοι έχουν ταυτοποιηθεί

Τις περιγραφές και τα στοιχεία ακόμα τεσσάρων ανδρών φέρεται να έδωσε στην κατάθεσή της η 12χρονη στον Κολωνό. Οι αστυνομικοί με τη συνεργασία ειδικού παιδοψυχολόγου εντόπισαν αρχικά τις κλήσεις στο κινητό της 12χρονης, στη συνέχεια της έδειξαν φωτογραφίες τους από τις αστυνομικές τους ταυτότητες και κατάφεραν να «ξεκλειδώσουν» το παιδί, ώστε να μπορέσει να τους δώσει περισσότερα στοιχεία.

Όπως αναφέρει το Star το παιδί έδωσε τις περιγραφές των βιαστών της. Οι άνδρες που έχουν ταυτοποιηθεί είναι:

ένας «Πάνος»: Είναι 40 ετών από την Παλλήνη, οδηγάει ένα κόκκινο αυτοκίνητο γαλλικής μάρκας και η γνωριμία τους έγινε μέσω Instagram.

ένας «Αλέξανδρος»: Είναι 30 ετών από το Ίλιον, οδηγάει μαύρο αυτοκίνητο και σύμφωνα με το κορίτσι έχει ένα παιδί συνομήλικό της, 12 ετών. Η γνωριμία τους έγινε μέσω viber.

Το όνομα του τρίτου άνδρα δεν διευκρινίζεται. Σύμφωνα με τη 12χρονη είναι πατέρας δύο παιδιών και οδηγούσε ένα λευκό ιαπωνέζικο αμάξι . Όπως είπε η ανήλικη συναντήθηκε τρεις φορές μαζί του

Κάποιοι από τους επίδοξους βιαστές της 12χρονης εμφανίζονταν στις εφαρμογές με γυναικεία ονόματα, όπως Ελένη και Μαρία. Πίσω από τα γυναικεία ψευδώνυμα μπορεί να κρύβονται άνθρωποι της καλής κοινωνίας.

Κολωνός: Ο 53χρονος την «πάσαρε» και σε φίλο της οικογένειας

Η 12χρονη είχε δυο διαφορετικές κάρτες σε μια συσκευή. Πίσω από όλα τα μηνύματα φέρεται να είναι, σύμφωνα με την ίδια ο 53χρονος.

Για την προσέγγιση των πελατών η τακτική ήταν ίδια… Πρώτο βήμα η εφαρμογή γνωριμιών blindchat, δεύτερο βήμα το viber. Ο 53χρονος φέρεται να έστελνε προκλητικά μηνύματα ακόμη και σε γνωστούς της θείας του κοριτσιού που βοήθησε στην αποκάλυψη της φρίκης.

Ακολουθεί νέος διάλογος του παιδιού με ψυχολόγου:

Ψυχολόγος: Αυτόν τον Μ. Ν. τον ξέρεις; (Της δείχνουν στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφία προφίλ χρήστη)

12χρονη: Nαι, είναι γνωστός της θείας μου. Μια μέρα μιλήσαμε με μηνύματα. Μου έλεγε να προσέχω, γιατί ήξερε τον …. Ποτέ όμως δεν έγινε κάτι με αυτόν.

Ψυχολόγος: Ποιος τον προσέγγισε ;

12χρονη: Του έστειλε μήνυμα ο …. σαν να είμαι εγώ και με εξέθεσε, γιατί αυτός ο άνθρωπος μας ξέρει. Γνωρίζει καλά τη θεία μου.

Το πελατολόγιο του …. είναι πελώριο. Πολλοί, όμως, έφευγαν από το ραντεβού, όταν καταλάβαιναν ότι έχουν να κάνουν με ανήλικο.

Ψυχολόγος: Θυμάσαι κάποιον άλλον άντρα;

12χρονη: Ναι θυμάμαι έναν Α. Δουλεύει στον Πειραιά. Ήταν ηλεκτρολόγος στα καράβια και ζει στην Κόρινθο. Έχει τζιπ

Ψυχολόγος: Πως τον γνώρισες;

12χρονη: Μέσω της εφαρμογής. Συναντηθήκαμε για να βρεθούμε ερωτικά. Αυτός ήθελε να πάμε σε ξενοδοχείο, αλλά εγώ δεν ήθελα και έτσι του είπα και καλά ότι θέλω τα λεφτά για να τα πάω στη μαμά μου και να γυρίσω πίσω μαζί του αργότερα για να έχουμε πιο πολύ χρόνο. Και έφυγα από το ραντεβού.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις