Ελλάδα

“Κομφούζιο” την Κυριακή στο κέντρο της Αθήνας – Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν, σύμφωνα με την αστυνομία, στην Αθήνα, την Κυριακή, 29 Απριλίου, λόγω διεξαγωγής του «25ου Ποδηλατικού Γύρου».

Ειδικότερα, από τις 09:00 έως τη λήξη της αθλητικής εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές και σταδιακές διακοπές της κυκλοφορίας των οχημάτων στις εξής οδούς, πλατείες και λεωφόρους του Δήμου Αθηναίων:

-Πειραιώς, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Πέτρου Ράλλη και της πλ. Ομονοίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

-Αθηνάς, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Σοφοκλέους και της πλ. Ομονοίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

-Πλ. Ομονοίας.

-Σταδίου, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

-Πλ. Συντάγματος.

-Φιλελλήνων, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

-Λ. Αμαλίας και Λ.Συγγρού, σε όλο το μήκος τους και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτών έως την πρώτη παράλληλο.

-Λ. Βασ. Κων/νου, σε όλο το μήκος της, στο κατερχόμενο ρεύμα κυκλοφορίας (προς την οδό Αρδηττού), καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

-Λ. Βασ. Όλγας, σε όλο το μήκος της.

-Λ. Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ των Λεωφόρων Βασ. Κων/νου και Αμαλίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

-Λ. Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Ζαχάρωφ και της Λ. Βασ. Κων/νου, στο κατερχόμενο ρεύμα κυκλοφορίας (προς την Λ. Βασ. Κων/νου), καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

-Ακαδημίας, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Χαρ. Τρικούπη και της Λ. Βασ. Σοφίας.

-Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου), σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

-28ης Οκτωβρίου (Πατησίων), στο τμήμα της μεταξύ της οδού Αγίου Μελετίου και της πλ. Ομονοίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

-Λ. Αλεξάνδρας, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Μουστοξύδη και Πατησίων, στο κατερχόμενο ρεύμα κυκλοφορίας (προς την οδό Πατησίων), καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

-Ιουλιανού, Ηπείρου και Κεφαλληνίας, σε όλο το μήκος τους και στις καθέτους αυτών έως την πρώτη παράλληλο.

-Αχαρνών, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Αγίου Μελετίου και της πλ. Βάθη, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

-Μάρνη και Καρόλου, σε όλο το μήκος τους και στις καθέτους αυτών έως την πρώτη παράλληλο.

– Πλ. Καραϊσκάκη.

-Αχιλλέως, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

-Λ. Αθηνών, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Σπύρου Πάτση και Αχιλλέως, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

-Δεληγιώργη, Λεωνίδου και Ιάκχου, σε όλο το μήκος τους και στις καθέτους αυτών έως την πρώτη παράλληλο.

-Περσεφόνης, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Τριπτολέμου και Πειραιώς, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

-Ιερά Οδός, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Κωνσταντινουπόλεως και της οδού Πειραιώς, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

-Μονής Πετράκη, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Υψηλάντου και της Λ. Βασ. Σοφίας.

Επιπλέον, σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, δεν θα επιτρέπεται η κάθετη διέλευση των οχημάτων κατά μήκος της διαδρομής, που θα ακολουθήσουν οι ποδηλάτες και για όσο χρόνο διαρκέσει η εκδήλωση εκτός των εξής ελεγχόμενων κόμβων:

-Λ. Βασ. Σοφίας – Ρηγίλλης.

-Λ. Βασ. Κων/νου – Ρηγίλλης (Τρούμαν).

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πέθανε ο μοντέρ Κώστας Κοσμίδης: Τον έδιωξαν από κέντρο υγείας και «έσβησε» στον δρόμο – Δεν υπήρχε ασθενοφόρο να τον πάει στο νοσοκομείο
Ο πατέρας του Κώστα Κοσμίδη αποκάλυψε ότι ασθενοφόρο έφτασε στο σημείο μισή ώρα μετά το έμφραγμα που υπέστη ο γιος του και παρά τις προσπάθειες ο 51χρονος κατέληξε
Κώστας Κοσμίδης
«Ποιος οδηγεί απόψε;»: Το κοινωνικό σποτ από τον δήμο Αλίμου για τα τροχαία και το αλκοόλ – Βίντεο
«Μία μόνο εκστρατεία δεν διορθώνει αυτό το δραματικό πρόβλημα», σχολιάζει ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, αναφερόμενος στους θανάτους και τους τραυματισμούς από ανεύθυνη οδήγηση και χρήση αλκοόλ
Άλιμος «Ποιος οδηγεί απόψε;»
«Λαβράκια» έβγαλε η Εθνική Αρχή Διαφάνειας σε έλεγχο προνοιακών επιδομάτων του ΟΠΕΚΑ - Πάνω από 1,8 εκατ. ευρώ εισέπραξαν μη δικαιούχοι
Η ανεξάρτητη Αρχή έλεγξε 372 φακέλους αιτήσεων χορήγησης επιδόματος από τον ΟΠΕΚΑ και διαπιστώθηκε τα ποσά που εισπράχθηκαν από μη δικαιούχους φτάνουν το 1.860.000 ευρώ
Χρήματα
Οι Ένοπλες Δυνάμεις προετοιμάζονται για τη Γάζα: Οι 3 άξονες της αποστολής, η σύνθεσή της και το επιχειρησιακό αποτύπωμα
Ο κύριος όγκος θα συγκροτηθεί από το Μηχανικό και το Υγειονομικό, ενώ θα υπάρχει υποστήριξη από τμήμα ασφαλείας κυρίως από άνδρες Ειδικών Δυνάμεων
Ελληνικό τεθωρακισμένο άρμα μάχης