Ελλάδα

Κωνσταντίνος Κατσίφας: Οι Αλβανοί “έγδυσαν” Έλληνα που πήγαινε για την κηδεία – Απαγορεύουν και τις ελληνικές σημαίες

Κάτι παραπάνω από λεπτομερής είναι ο έλεγχος των Αλβανών στα σύνορα σε όσους επιχειρούν να παραστούν σήμερα στην κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα. Όπως καταγγέλλει ένας από αυτούς οι Αλβανοί αστυνομικοί τον “έγδυσαν” για να δουν τα τατουάζ του, ενώ σε άλλες περιπτώσεις ζητήθηκε από τους ταξιδιώτες να παραδώσουν την ελληνική σημαία.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η ελληνική σημαία μπορεί να αποτελέσει εμπόδιο για την είσοδο στην Αλβανία για όσους επιχειρούν σήμερα να περάσουν τα σύνορα για να παραστούν στην κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα. Είναι χαρακτηριστική η καταγγελία Έλληνα ταξιδιώτη ότι οι Αλβανοί αστυνομικοί τον κατέβασαν από το λεωφορείο, τον οδήγησαν σε ένα μικρό δωμάτιο και εκεί ουσιαστικά τον έγδυσαν.

Όπως μεταφέρει ο απεσταλμένος του ΑΝΤ1 στα σύνορα ο νεαρός που επιχείρησε να περάσει στην Αλβανία κατήγγειλε ότι οι Αλβανοί του απαγόρευσαν την είσοδο στην χώρα γιατί είχε στο κορμί του τατουάζ με αρχαία ελληνικά σύμβολα.

Άλλος νεαρός κατήγγειλε ότι οι Αλβανοί του ζήτησαν να παραδώσει την ελληνική σημαία που είχε μαζί του και όταν εκείνος το αρνήθηκε απαγορεύτηκε και σε εκείνον η είσοδος στη χώρα.

Οι έλεγχοι των Αλβανών στα σύνορα είναι πολύ σχολαστικοί και από την ελληνική πλευρά οι αστυνομικοί συστήνουν σε όσους επιχειρούν να περάσουν σήμερα στα σύνορα να αφήσουν πίσω τους αντικείμενα όπως σημαίες ή μπλουζάκια τα οποία μπορεί να τους “μπλοκάρουν την είσοδο στην Αλβανία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βριλήσσια: «Του έδινε κλωτσιές στο νεφρό και μία μπουνιά στο μάτι» – Νέες σοκαριστικές μαρτυρίες για τον ξυλοδαρμό του 14χρονου
Ο έφηβος κινδυνεύει να χάσει το νεφρό του - Η αστυνομία συνέλαβε τον ανήλικο δράστη και τη μητέρα του, η οποία αφέθηκε ελεύθερη με προφορική εντολή εισαγγελέα
Φωτογραφία iStock
6
Ολονύχτια μάχη με τη φλόγες στην περιοχή Χώνος Λασιθίου: Νέα 112 για εκκένωση προς Ξερόκαμπο και Παλαίκαστρο - Βίντεο
Στο σημείο όπου μαίνεται η μεγάλη φωτιά επιχειρούν πλέον 95 πυροσβέστες με 4 ομάδες πεζοπόρων της 3ης και 19ης ΕΜΟΔΕ και 34 οχήματα
Φωτιά στον Χώνο Λασιθίου
Ανανεώθηκε πριν 5 ώρες