Κυριακή, 19 Μαΐ
22oC Αθήνα

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Πωλείται ο χώρος που φιλοξενήθηκε η Κοινωνική Κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος»

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Πωλείται ο χώρος που φιλοξενήθηκε η Κοινωνική Κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος»

Πωλείται ο χώρος στον οποίο φιλοξενήθηκε η Κοινωνική Κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος» του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου, όπως έγινε γνωστό με ανάρτηση στη σελίδα του «Άλλου Ανθρώπου» στο Facebook.

Υπενθυμίζεται ότι ο εμπνευστής της Κοινωνικής Κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, ελέγχεται για απάτη και ξέπλυμα μαύρου χρήματος και κατηγορείται ότι μαζί με μέλη της οικογένειας του, έχουν συγκροτήσει εγκληματική ομάδα, αποκομίζοντας περίπου 600.000 ευρώ.

Από την έρευνα των Αρχών, ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος φέρεται να έχει ποντάρει σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών 500.000 ευρώ από λογαριασμούς της μητέρας του και συγγενών, όπου από αυτά έχει χάσει 180.000 ευρώ. Πρόκειται για τους ίδιους  λογαριασμούς που κατέθεταν χρήματα άνθρωποι με σκοπό να προσφέρουν βοήθεια.

Ειδικότερα, ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος φέρεται να έπαιρνε χρηματικά ποσά στο όνομα του «Άλλου Αθρώπου», τα έβαζε σε προσωπικούς λογαριασμούς και έπαιζε σε τυχερά παιχνίδια.

Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος είχε δηλώσει τον Φεβρουάριο στο MEGA και είχε πει πως υπήρχαν σημαντικές ελλείψεις στο απόθεμα των τροφίμων, με τα οποία, όπως είχε ισχυριστεί, σιτίζονταν εκατοντάδες άνθρωποι, καθώς δεν υπήρχαν χρήματα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις