Σάββατο, 27 Απρ.
19oC Αθήνα

Κόντρα Βαλλιανάτου – Κούγια για τον γάμο των ομοφύλων: «Ρώτησε κανείς τα παιδιά του αν ήθελαν να είναι πατέρας τους αυτός;»

Κόντρα Βαλλιανάτου – Κούγια για τον γάμο των ομοφύλων: «Ρώτησε κανείς τα παιδιά του αν ήθελαν να είναι πατέρας τους αυτός;»

Την έντονη αντίδραση του Γρηγόρη Βαλλιανάτου προκάλεσαν οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια, ο οποίος αναφέρθηκε στην ομιλία του Σπύρου Μπιμπίλα στη Βουλή, που υπερψήφισε το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

«Εκείνο που δεν κατάλαβε ο άνθρωπος αυτός, είναι το αν ο Μπιμπίλας και ο κάθε Μπιμπίλας έχουν το δικαίωμα να πηγαίνουν σε μια δομή και να διαλέγουν ένα παιδί, το οποίο δεν το ρωτούν αν θέλει να έχει πατέρα και μητέρα τον Μπιμπίλα», είπε ο Αλέξης Κούγιας στην τηλεοπτική κάμερα του Alpha το πρωί της Παρασκευή, προκαλώντας τη δυσφορία του Γρηγόρη Βαλλιανάτου, που καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Θέλω να ρωτήσω τον κ. Κούγια, που δε μας ακούει αυτή τη στιγμή, ρώτησε κανείς τα παιδιά του αν ήθελαν να είναι πατέρας τους αυτός;», δήλωσε ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος και πρόσθεσε: «Μιλάμε τώρα χαιρόμαστε και μας φέρατε τον Κούγια. Έλεος».

Παράλληλα, ο Σπύρος Μπιμπίλας που βρισκόταν επίσης καλεσμένος στην ίδια εκπομπή, ανέφερε, ακούγοντας τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια: «Επειδή ασχολείται με εμένα, δε θέλω να ασχοληθώ μαζί του.

Θα ασχοληθώ μαζί του στα δικαστήρια, που του έχω κάνει μια αγωγή για τις συνεχείς και απαξιωτικές προσβολές προς το πρόσωπό μου… Κανένα παιδί δε ρωτήθηκε από ποιους θέλει να έρθει στον κόσμο».

 

Από την πλευρά του, ο Αλέξης Κούγιας εκδίδοντας στη συνέχεια ανακοίνωση – απάντηση στον Γρηγόρη Βαλλιανάτο, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Να παρακαλάει ο Βαλλιανάτος να μη συναντηθούμε πάλι σε καμιά πλατεία Κολωνακίου. «Τον Βαλλιανάτο και θα τον μηνύσω και θα τον ενάγω για τις σημερινές του δηλώσεις».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις