Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Κορονοϊός: 151 οι νεκροί στην Ελλάδα – Κατέληξε 69χρονος στον Ευαγγελισμό

Κορονοϊός: 151 οι νεκροί στην Ελλάδα – Κατέληξε 69χρονος στον Ευαγγελισμό

Ο κορονοϊός συνεχίζει το καταστροφικό του έργο και στην Ελλάδα και ένας ακόμη συμπολίτης μας πέθανε σήμερα από τον φονικό ιό.

Πρόκειται για έναν 69χρονο που νοσηλευόταν στον Ευαγγελισμό και σύμφωνα με πληροφορίες έπασχε απο υποκείμενο νόσημα. Έτσι πλέον οι νεκροί στην Ελλάδα από κορονοϊο έχουν φτάσει τους 151.

Νωρίτερα σήμερα Παρασκευή ο Σωτήρης Τσιόδρας ανακοίνωσε 13 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα. Τα κρούσματα στο σύνολο φτάνουν τα 2.691. Ο κ. Τσιόδρας ανακοίνωσε και δυο νέους θανάτους ανάμεσα στους οποίους και τον θάνατο του Δημήτρη Κρεμαστινού. Στο σύνολο οι νεκροί από κορονοϊό φτάνουν τους 150 (151 πλέον). 32 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε ΜΕΘ.

Αναφερόμενος στα τεστ αντισωμάτων ο Σωτήρης Τσιόδρας είπε ότι όσο αυξάνει το ποσοστό αυτών που νοσούν τόσο αυξάνει και το ποσοστό επιτυχίας των τεστ αντισωμάτων. Και γι’ αυτό μελέτες αντισωμάτων θα χρησιμοποιηθούν για επιδημιολογικούς σκοπούς στην χώρα μας.

 

Είπε ακόμα ότι σύμφωνα με μελέτη που έγινε στη Νέα Υόρκη άνθρωποι με αντισώματα θα εμφανίζουν κάποιου είδους ανοσία στον ιό.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις