Ελλάδα

Κορονοϊός: 99 κρούσματα της μετάλλαξης Όμικρον 2 – Επιμένει στην Κρήτη η Δέλτα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η μετάλλαξη Όμικρον είναι η απόλυτη κυρίαρχη και στην Ελλάδα ενώ χαρακτηριστικό είναι πως έχουν ανιχνευθεί και 99 κρούσματα της μετάλλαξης Όμικρον 2 του κορονοϊού.

Μάλιστα από τα 932 κρούσματα που τέθηκαν στο μικροσκόπιο του ΕΟΔΥ τα 922 αφορούσαν τη μετάλλαξη Όμικρον και μόλις δέκα την Δέλτα του κορονοϊού.

metallakseis

Όσον αφορά τα κρούσματα στις περιφέρειες της χώρας η μετάλλαξη Δέλτα έχει σχεδόν εξαφανιστεί από την ελληνική επικράτεια εκτός από την Κρήτη που διατηρείται σε ένα 20% των κρουσμάτων.

metallakseis

Χαρακτηριστικό είναι πως στην Αττική αφορά μόλις το 1,1% των συνολικών κρουσμάτων ενώ στη κεντρική Μακεδονία το 1,8%.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Το Χωριάτικο»: Χορηγούσε χριστουγεννιάτικες γιορτές συνδικαλιστών της ΕΛ.ΑΣ – Ο αστυνομικός από τη Μύκονο που «σφύριζε» για ελέγχους
Στο μικροσκόπιο κρατικοί υπάλληλοι - Ο Γιαννακόπουλος έδινε 300 ευρώ τον μήνα σε αστυνομικό για να τον ενημερώνει για ελέγχους - Τα «δώρα» Yves Saint Laurent στην επιθεώρηση εργασίας για 10 υπαλλήλους
EUROKINISSI
22
Χρήστος Χαρίτος: Ο πιλότος του F-16 «Ζευς» που θα πετάξει στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου εξομολογείται – «Όνειρό μου από παιδί»
«Η δουλειά του πιλότου ενός μαχητικού με αποστολή την αεροπορική επίδειξη είναι μια δουλειά όπου το περιθώριο λάθους είναι πρακτικά μηδενικό» λέει ο επισμηναγός Χαρίτος
Ο επισμηναγός Χρήστος Χαρίτος, πιλότος του F-16 «Ζευς» που θα πετάξει στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου 2026