Ελλάδα

Κορονοϊός: Άλλοι τέσσερις νεκροί στην Ελλάδα – 67 συνολικά

Οι τέσσερις ασθενείς κατέληξαν μέσα στη νύχτα. Νοσηλεύονταν στα νοσοκομεία "Ευαγγελισμός", "Σωτηρία", "Αττικόν" και ΑΧΕΠΑ.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μεγαλώνει η λίστα των νεκρών από κορονοϊό στην Ελλάδα, καθώς μέσα στη νύχτα άλλοι τέσσερις συνάνθρωποι μας κατέληξαν. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ασθενείς νοσηλεύονταν στα νοσοκομεία “Ευαγγελισμός”, “Σωτηρία”, “Αττικόν” και ΑΧΕΠΑ.

Το βράδυ της Παρασκευής (03.04.2020), κατέληξαν ένας 68χρονος στο νοσοκομείο Αττικόν, δύο γυναίκες ηλικίας 85 και 89 ετών, στην Κοζάνη και την Πτολεμαϊδα, αντίστοιχα, και ένας 44χρονος άνδρας που νοσηλευόταν διασωληνωμένος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, έχασε την μάχη. Να σημειωθεί ότι την Παρασκευή καταγράφηκαν συνολικά 10 θάνατοι από κορονοϊό.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο 44χρονος έπασχε από βαρύ υποκείμενο νόσημα, λέμφωμα και αρχικά νοσηλευόταν στην αιματολογική κλινική του νοσοκομείου όπου και φέρεται να κόλλησε τον ιό. Ο άνδρας εδώ και μέρες ήταν σε πολύ σοβαρή κατάσταση και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θετική στον ιό έχει διαγνωστεί και η σύζυγός του.

Ο Σωτήρης Τσιόδρας ανακοίνωσε πως υπάρχουν στη χώρα μας 1.613 κρούσματα κορονοϊού.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Ο Γιώργος Μαζωνάκης δεν ζούσε, του χορηγήσαμε οξυγόνο» - Τι λέει ο διασώστης που εντόπισε τον τραγουδιστή μέσα στην κλινική
«Οι δύο γιατροί μας είπαν ότι ο Γιώργος Μαζωνάκης πήγε για μια θεραπεία και πριν ξεκινήσει υπέστη καρδιακή ανακοπή και ότι ξεκινήσανε να κάνουν και αυτοί προσπάθειες αναζωογόνησης» λέει ο διασώστης που μετέφερε τον τραγουδιστή στο Ελπίς
Γιώργος Μαζωνάκης
Θάνατος Γιώργου Μαζωνάκη: «Τον είδα το Σάββατο, ήταν τρεις μέρες άυπνος, δεν ήταν καλά» λέει στενός φίλος του στο newsit.gr
Στενός φίλος του καλλιτέχνη μιλώντας στο newsit.gr αποκάλυψε ότι και ο ίδιος είχε υποβληθεί σε πλασμαφαίρεση - «Φοβάμαι ότι μπορεί να έπαθε θρόμβωση, να βούλωσε κάποια αρτηρία»
Γιώργος Μαζωνάκης 9
Αργολίδα: Πέθανε ο ιερέας που είχε καταρρεύσει στη διάρκεια της θείας λειτουργίας τον Αύγουστο
Το μεσημέρι, μετά από έντονη αδιαθεσία μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ναυπλίου, όπου παρά τις επίμονες προσπάθειες των γιατρών δεν κατέστη δυνατό να επανέλθει
Εκοιμήθη ο εφημέριος του Αγίου Δημητρίου στην Πουλλακίδα Αργολίδας