Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Κορονοϊός: Αναβλήθηκε η δίκη για τους εικονικούς εμβολιασμούς στο ΙΚΑ Αλεξάνδρας

Κορονοϊός: Αναβλήθηκε η δίκη για τους εικονικούς εμβολιασμούς στο ΙΚΑ Αλεξάνδρας

Αναβλήθηκε αορίστως η δίκη των τριών κατηγορούμενων για την υπόθεση με τους εικονικούς εμβολιασμούς για τον κορονοϊό στο ΙΚΑ Λ. Αλεξάνδρας ενώπιον του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου.

Η δίκη για τους εικονικούς εμβολιασμούς αναβλήθηκε εξαιτίας λόγων υγείας που επικαλέστηκε η 75χρονη πλαστική χειρούργος, η οποία δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο, ζητώντας την αναβολή της δίκης δια του δικηγόρου της, Δημήτρη Κορμπάκη.

Όπως δήλωσε, η κατηγορούμενη μέσω του δικηγόρου της, επιθυμεί να παραστεί στην ακροαματική διαδικασία, καθώς έχει να εισφέρει σημαντικά στοιχεία και γι’ αυτό ζήτησε την αναβολή της δίκης.

Οι άλλες δύο κατηγορούμενες, η νοσηλεύτρια και η γραμματέας της, έδωσαν το παρών στη δικαστική αίθουσα.

Υπενθυμίζεται, πως οι τρεις κατηγορούμενες συνελήφθησαν την Τετάρτη για εικονικούς εμβολιασμούς, και κατηγορούνται για υφαρπαγή ψεύδους βεβαίωσης, συνέργεια στην πράξη και παραβίαση των μέτρων κατά της μετάδοσης ασθενειών.

Στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου στο MEGA παρουσιάστηκε βίντεο ντοκουμέντο, που προέρχεται από κάμερες που τοποθετήθηκαν κάτω από έναν πάγκο, όταν έφτασε η πληροφορία στην υπηρεσία για πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού.

 

Στο βίντεο φαίνεται η νοσηλεύτρια να τρυπά με την σύριγγα τις δύο γυναίκες, αλλά να μην πατά ποτέ το έμβολο…

Η κατηγορούμενη ανέφερε: «Εγώ ξέρω ότι κανονικά μου τσίμπησαν το μπράτσο, ξέρετε οι δόσεις, είναι μέσα στην σύριγγα ινσουλίνης είναι πολύ μικρή η ποσότητα. Είναι περίπου ενάμιση εκατοστό, με βελόνα ινσουλίνης κανονικά, όπως και την προηγούμενη φορά. Και μάλιστα την προηγούμενη φορά έκανα, είχα και στοιχεία, είχα και επίδραση».

«Οι εντολείς μου είναι αθώες. Θα γίνει προσεχώς τεστ αντισωμάτων», δήλωσε ο δικηγόρος της κατηγορούμενης ιατρού Δημήτριος Κορμπάκης.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις