Ελλάδα

Κορονοϊός: Ανοίγουν στις 15 Ιουνίου οι ερασιτεχνικές σχολές χορού

Ανοίγουν στις 15 Ιουνίου οι ερασιτεχνικές σχολές χορού (ΠΔ 457/1983 -Β’ 174), ενώ από τις 7 Ιουνίου ξεκινά η διά ζώσης διδασκαλία στο Προπαρασκευαστικό και Επαγγελματικό Σχολείο Καλών Τεχνών Πανόρμου Τήνου.

Την έγκριση έδωσε σήμερα στη συνεδρίασή της η Εθνική Επιτροπή για την Προστασία της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορονοϊού COVID-19.

Η Διεύθυνση Καλλιτεχνικής Εκπαίδευσης της γενικής γραμματείας Σύγχρονου Πολιτισμού του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού θα αναρτήσει στην ιστοσελίδα του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού (www.culture.gov.gr/el/announcements/SitePages/announcements.aspx) τα σχετικά υγειονομικά πρωτόκολλα λειτουργίας.

Ως προς την επανέναρξη από την προσεχή Δευτέρα 31 Μαΐου της διά ζώσης διδασκαλίας για όλες τις βαθμίδες των ανώτερων δραματικών σχολών και των ανώτερων σχολών χορού, το σχετικό υγειονομικό πρωτόκολλο βρίσκεται αναρτημένο στον παρακάτω σύνδεσμο https://www.culture.gov.gr/el/Information/SitePages/view_announcement.aspx?nID=4479 .

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Χτύπησε άγρια 35χρονο στο Ηράκλειο με δρεπάνι - Στο νοσοκομείο το θύμα, συνελήφθη ο δράστης
Ο 32χρονος πρόλαβε να τραυματίσει τον άνδρα σε πρόσωπο και σώμα με αποτέλεσμα να μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Βενιζέλειο νοσοκομείο για να λάβει την απαραίτητη φροντίδα
Αστυνομικός
Ένας σοβαρά τραυματίας από άγρια συμπλοκή στο κέντρο της Ζακύνθου - Πετούσαν καρέκλες και τραπέζια
Το επεισόδιο που εκτυλίχθηκε μετά στις 21.30 το βράδυ και ξεκίνησε ως φραστικό, μεταξύ δύο ατόμων μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα πήρε διαστάσεις - Ο τραυματίας νοσηλεύεται φρουρούμενος
Περιπολικό