Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Κορονοϊός – Αθανάσιος Εξαδάκτυλος: Ενός λεπτού σιγή για εκείνους που έχασαν τη μάχη

Κορονοϊός – Αθανάσιος Εξαδάκτυλος: Ενός λεπτού σιγή για εκείνους που έχασαν τη μάχη
ΑΠΕ ΜΠΕ

Σε εκδήλωση του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης για την πορεία του κορονοϊού στη χώρα, απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος. Ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου ζήτησε από τους παρευρισκόμενους να τηρήσουν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη εκείνων που έχασαν τη ζωή τους στη μάχη με την πανδημία.

Χαρακτηριστικά, ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος ανέφερε: «Να σηκωθούμε για ένα λεπτό να αποτιμήσουμε φόρο τιμής στους γιατρούς και στους νοσηλευτές που έχασαν τη ζωή τους στη μάχη του κορονοϊού».

Εξάλλου σε δήλωσή του στο GRTimes.gr, ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου μετέφερε και ένα μήνυμα προς τους αντιεμβολιαστές και προς τους μη εμβολιαζόμενους:

«Το μήνυμα είναι να μας ακούσουν και να εμβολιαστούν τώρα ή να συζητήσουν όποια απορία και φοβία έχουν για να τη λύσουμε και να εμβολιαστούν τώρα. Διότι ο άλλος που θα τους πείσει θα είναι ο ιός, και όταν θα συναντηθούν μαζί του, εκεί δεν θα συζητήσουν καθόλου.

Στην εκδήλωση που είχε θέμα τις «Προκλήσεις της πανδημίας στο σύστημα υγείας», συμμετείχαν ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα και η υφυπουργός Υγείας Ζωή Ράπτη.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις