Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Κορονοϊός: Έκκληση προς φοροτεχνικούς και λογιστές! “Δουλέψτε απ’ το σπίτι”

Κορονοϊός: Έκκληση προς φοροτεχνικούς και λογιστές! “Δουλέψτε απ’ το σπίτι”

Μέτρα και αλλαγές για όλους φέρνει ο νέος κορονοϊός, με το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδος Έκκληση να απευθύνει έκκληση προς λογιστές και φοροτεχνικούς προκειμένου να εργαστούν από το σπίτι στο πλαίσιο των μέτρων ενάντια στην εξάπλωση.

Καλεί, επίσης, τους φορολογουμένους, φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις, να επικοινωνούν μόνο τηλεφωνικά και με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο με τους λογιστές – φοροτεχνικούς τους, ώστε να διεκπεραιώνουν τις υποχρεώσεις τους χωρίς τη φυσική τους παρουσία.

Διαψεύδει η κυβέρνηση ολική απαγόρευση κυκλοφορίας! 

Στο briefing που έγινε σήμερα (16.03.2020) από την Αριστοτελία Πελώνη, την αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπο ανακοινώθηκαν νέα μέτρα!  

Από την πρώτη στιγμή, η Αριστοτελία Πελώνη ξεκαθάρισε ότι όσα ακούγονται περί ολικής απαγόρευσης κυκλοφορίας δεν ευσταθούν. Δεν πρόκειται να κλείσουν οι δρόμοι. “Oι φήμες που διακινούνται τις τελευταίες ώρες περί καθολικής απαγόρευσης κυκλοφορίας επιτείνουν τη σύγχυση και συνιστούν παραπληροφόρηση. Δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα”, τόνισε η Αριστοτελία Πελώνη και ζήτησε να επικρατήσει ψυχραιμία.

Ξεκαθάρισε ότι εκτός από τους δρόμους, σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να κλείσουν σούπερ μάρκετ, φαρμακεία, τράπεζες και πρατήρια υγρών καυσίμων.

click4more: Πάντα ανοιχτά σούπερ μάρκετ, φαρμακεία, βενζινάδικα

Θα κλείσουν όμως από την Τετάρτη όλα τα μαγαζιά εκτός από τα σούπερ μάρκετ, τους φούρνους, τα φαρμακεία και τα πρατήρια βενζίνης.

Όπως είπε “η κυβέρνηση επεκτείνει από την Τετάρτη το μέτρο αναστολής λειτουργίας και σε άλλα τμήματα του πρωτογενούς τομέα – στις επιχειρήσεις λιανεμπορίου που έχουν συναλλαγές με το κοινό. Εξαιρούνται τα φαρμακεία, τα σουπερμάρκετ, ό,τι συνδέεται με την αλυσίδα τροφοδοσίας, τα πρατήρια καυσίμων, καθώς και τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και λοιπές υπηρεσίες. Το ηλεκτρονικό εμπόριο συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά”.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις