Ελλάδα

Κορονοϊός: Η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ για το λάθος με τα κρούσματα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Αλαλούμ επικράτησε το απόγευμα της Τετάρτης (09.06.2021), με την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ για τα στοιχεία του τελευταίου 24ωρου, αναφορικά με την εξάπλωση του κορονοϊού στη χώρα μας. 

Ο ΕΟΔΥ έδωσε στην δημοσιότητα τα στοιχεία αλλά ήταν… καρμπόν με τα χθεσινά! Για την ακρίβεια το μόνο που άλλαζε, ήταν ο αριθμός των κρουσμάτων. Χθες ανακοινώθηκαν 1.339 ενώ σήμερα 1.399. Όλα τα υπόλοιπα… ολόιδια. 30 νεκροί χθες και σήμερα, 381 διασωληνωμένοι χθες και σήμερα, ολόιδια γεωγραφική κατανομή των νέων κρουσμάτων σε ολόκληρη τη χώρα.

Λίγη ώρα μετά τις ανακοινώσεις, στον ΕΟΔΥ προφανώς κατάλαβαν το λάθος και «κατέβασαν» τη σχετική ενημέρωση, ενώ εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση, εξηγώντας πως το λάθος οφειλόταν σε τεχνικό πρόβλημα.

“Λόγω τεχνικού προβλήματος αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του ΕΟΔΥ στις 17:30 μη επικαιροποιημένο αρχείο για τη σημερινή Ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό (COVID-19) ISO WEEK 22. Μέσα σε λίγα λεπτά πραγματοποιήθηκε ορθή επανάληψη”, αναφέρει η ανακοίνωση.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ Ο ΕΟΔΥ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Αναπάντητο το ερώτημα ποιος σκότωσε το βρέφος στην Κυψέλη - DNA για την πατρότητα των παιδιών
Οι τρεις κατηγορούμενοι θα βρεθούν και πάλι ενώπιον του ανακριτή - Το βασικό ερώτημα στο οποίο καλούνται να δώσουν απάντηση είναι ποιος, γιατί και κάτω από ποιες συνθήκες σκότωσε το βρέφος
Το ζευγάρι που διέμενε στο διαμέρισμα στην Κυψέλη, όπου εντοπίστηκε το δολοφονημένο βρέφος