Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Κορονοϊός: Η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ για το λάθος με τα κρούσματα

Κορονοϊός: Η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ για το λάθος με τα κρούσματα
Φωτογραφία αρχείου

Αλαλούμ επικράτησε το απόγευμα της Τετάρτης (09.06.2021), με την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ για τα στοιχεία του τελευταίου 24ωρου, αναφορικά με την εξάπλωση του κορονοϊού στη χώρα μας. 

Ο ΕΟΔΥ έδωσε στην δημοσιότητα τα στοιχεία αλλά ήταν… καρμπόν με τα χθεσινά! Για την ακρίβεια το μόνο που άλλαζε, ήταν ο αριθμός των κρουσμάτων. Χθες ανακοινώθηκαν 1.339 ενώ σήμερα 1.399. Όλα τα υπόλοιπα… ολόιδια. 30 νεκροί χθες και σήμερα, 381 διασωληνωμένοι χθες και σήμερα, ολόιδια γεωγραφική κατανομή των νέων κρουσμάτων σε ολόκληρη τη χώρα.

Λίγη ώρα μετά τις ανακοινώσεις, στον ΕΟΔΥ προφανώς κατάλαβαν το λάθος και «κατέβασαν» τη σχετική ενημέρωση, ενώ εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση, εξηγώντας πως το λάθος οφειλόταν σε τεχνικό πρόβλημα.

“Λόγω τεχνικού προβλήματος αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του ΕΟΔΥ στις 17:30 μη επικαιροποιημένο αρχείο για τη σημερινή Ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό (COVID-19) ISO WEEK 22. Μέσα σε λίγα λεπτά πραγματοποιήθηκε ορθή επανάληψη”, αναφέρει η ανακοίνωση.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ Ο ΕΟΔΥ

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις