Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Κορονοϊός: Η μάχη γιατρού 23 μέρες στην εντατική – «Ένιωθα ότι ο θάνατος παραμονεύει»

Κορονοϊός: Η μάχη γιατρού 23 μέρες στην εντατική – «Ένιωθα ότι ο θάνατος παραμονεύει»

Για 23 ημέρες έδωσε τη δική του μεγάλη μάχη με τον κορονοϊό στη ΜΕΘ του «Σωτηρία» και με μεγάλη συγκίνηση ο γιατρός Χαράλαμπος Λάμπρου μιλάει για την περιπέτειά του.

«Στην εντατική έζησα την δύσπονοια, την μοναξιά και τον φόβο ότι ο θάνατος παραμονεύει». Με αυτά τα λόγια περιγράφειo 48χρονος παθολόγος πως έφτασε κοντά στον θάνατο όταν νόσησε με κορονοϊό… «Δεν είχα φανταστεί ποτέ, 48 ετών χωρίς προβλήματα, παλιός αθλητής… το πέρασα πολύ βαριά» συμπληρώνει μιλώντας στην εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Όλα ξεκίνησαν για τον γιατρό όταν πήγε να δει έναν ασθενή του και λίγες μέρες μετά εμφάνισε συμπτώματα κορονοϊού.

Οι πρώτες μέρες κύλησαν ομαλά δείχνοντας ότι θα το περάσει ελαφριά, ξαφνικά εμφάνισε οξεία πνευμονία και μπήκε στην εντατική…

Δεν ήταν λίγες φορές που το οξυγόνο λιγόστεψε για τον 48χρονο παθολόγο και έφτασε σε κρίσιμη κατάσταση.

23 μέρες μόνος να παλεύει να νικήσει τον κορονοϊό και με την αγωνία του να μεγαλώνει μέρα με τη μέρα, για το αν είναι νοσεί η οικογένεια του…

Η  εικόνα που δεν θα ξεχάσει πότε ο Χαράλαμπος Λάμπρου, από τις μέρες νοσηλείας του στο Σωτηρία είναι ο αγώνας των συναδέλφων του γιατρών να μην χάσουν ούτε έναν ασθενή.

Το μήνυμα αγάπης στην πόρτα

Η οικογένεια του παθολόγου, έδωσε τη δική της μάχη με τον κορονοϊό, με την αγωνία να ξαναδούν τον δικό τους άνθρωπο..

Ο 48χρονος γιατρός συγκινείται όταν θυμάται τη στιγμή που γύρισε σπίτι του, νικητής από την μάχη με τον κορονοϊό και η οικογένεια του τον καλωσόρισε με ένα συγκινητικό μήνυμα αγάπης στην πόρτα… «Ήρθε ο μπαμπάς μας από το Σωτηρία»

Ο 48χρονος παθολόγος, υγιής πλέον, εξομολογείται στο live news ότι δεν πίστευε ότι θα νοσήσει τόσο βαριά και κάνει έκκληση σε όλους να τηρούν τα μέτρα προστασίας…

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΕΟΔΥ, πλέον το 45% των κρουσμάτων του κορονοϊού, αφορούν νέους από βρεφική ηλικία έως 39 ετών.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις