Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Κορονοϊός: Κλείνει για 2 ημέρες ο Δήμος Χερσονήσου

Κορονοϊός: Κλείνει για 2 ημέρες ο Δήμος Χερσονήσου

Αναστέλλει τη λειτουργία του ο Δήμος Χερσονήσου για καθαρά προληπτικούς λόγους καθώς μία υπάλληλος του Δήμου συμμετείχε στην εκδρομή της Αθήνας στην οποία ήταν και το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα του Ηρακλείου.

Ο Δήμαρχος Γιάννης Σέγκος, για καθαρά προληπτικούς λόγους έκλεισε το δημαρχείο ενώ οι υπηρεσίες θα προχωρήσουν σε απολύμανση του χώρου.

Η υπάλληλος δεν παρουσιάζει κανένα από τα συμπτώματα του κορονοϊού. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον ΕΟΔΥ, έλαβε την σύσταση να είναι προσεκτική τις επόμενες ημέρες και αν παρουσιάσει πυρετό ή βήχα να επισκεφθεί το ΠαΓΝΗ, που είναι νοσοκομείο αναφοράς της νόσου.

Η υπάλληλος συμμετείχε στην εκδρομή που πραγματοποίησε Δημοτικό Σχολείο της ευρύτερης περιοχής της Χερσονήσου στην Αθήνα και στην οποία συμμετείχε και ο 45χρονος που νόσησε.

Στις επαφές που ιχνηλατούνται από την πλευρά του 45χρονου ασθενή είναι και το Δημοτικό σχολείο που διοργάνωσε την εκπαιδευτική εκδρομή.

Όλη η ανακοίνωση του Δήμου:

Οι υπηρεσίες του Δήμου Χερσονήσου θα παραμείνουν κλειστές σήμερα, Πέμπτη 12 Μαρτίου και αύριο, Παρασκευή 13 Μαρτίου για να πραγματοποιηθεί προληπτικά απολύμανση των δημοτικών καταστημάτων.

πηγη: Cretapost.gr

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις