Ελλάδα

Κορονοϊός: Κλείνουν πέντε παιδικοί σταθμοί στο Ίλιον μετά από κρούσματα σε εργαζόμενους

Οι παιδικοί σταθμοί θα μείνουν κλειστοί ως τις 5 Οκτωβρίου. Ξεκίνησαν οι απολυμάνσεις στα κτίρια. Δείτε ποιοι είναι οι παιδικοί σταθμοί που ανέστειλαν την λειτουργία τους.

Συναγερμός έχει σημάνει στο Ίλιον μετά την είδηση ότι εντοπίστηκαν κρούσματα κορονοϊού σε εργαζόμενους πέντε παιδικών σταθμών.

Άμεσα ανέλαβε δράση ο δήμος Ιλίου που αποφάσισε την αναστολή της λειτουργίας των συγκεκριμένων παιδικών σταθμών προκειμένου να προστατευτεί η υγεία  τόσο των παιδιών όσο και των υπολοίπων εργαζόμενων. 

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Ο Δήμος Ιλίου ενημερώνει ότι σύμφωνα, με την υπ’ αριθμ. Πρωτ. 66619/25.09.2020 Απόφαση Δημάρχου αναστέλλεται η λειτουργία των 1ου, 2ου, 8ου, 10ου, 11ου Παιδικών Σταθμών της Διεύθυνσης Προσχολικής Αγωγής έως και τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020 λόγω ανεύρεσης θετικών κρουσμάτων σε εργαζόμενους των δομών αυτών, ύστερα από διενέργεια διαγνωστικών μοριακών τεστ ανίχνευσης Covid-19 που πραγματοποιήθηκαν με πρωτοβουλία του Δήμου στο πλαίσιο της αποφυγής διασποράς του ιού, με σκοπό την απόλυτη διασφάλιση της υγείας των παιδιών, των οικογενειών και των εργαζόμενων.

Click4more: Κορονοϊός: Κάτω από 300 τα κρούσματα – 286 νέα και 3 νεκροί

Στους χώρους των παραπάνω Παιδικών Σταθμών έχουν ήδη υλοποιηθεί απολυμάνσεις και τέθηκαν άμεσα σε εφαρμογή τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα αναστολής λειτουργίας και υγειονομικού περιεχομένου».

https://www.facebook.com/DimosIliou/posts/1326507797519845

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συνεχίζονται οι ισχυρές καταιγίδες σε Ιόνιο, Ήπειρο και Αιτωλοακαρνανία - Μεγάλα ύψη βροχής σε Γιάννενα και Άρτα
Η πρόγνωση των επόμενων ημερών - Πολύ ακραίες καιρικές συνθήκες καταγράφηκαν την Τρίτη στις 3 αλπικές λίμνες της Βόρειας Πίνδου σε Γράμμο, Τύμφη και Σμόλικα
Βροχή
Απάτη 12 εκατ. ευρώ στον ΕΟΠΥΥ με παράνομες συνταγογραφήσεις από 30 γιατρούς και 62 φαρμακεία - Η ανακοίνωση του Οργανισμού
Για την απάτη με τις παράνομες συνταγογραφήσεις επιβλήθηκαν στους εμπλεκόμενους και πρόστιμα ύψους 98.500 ευρώ τα οποία πρέπει να καταβάλλουν επιπλέον των 12 εκατομμυρίων ευρώ
Φάρμακα
Η Κρίστι Κρανά έπεσε θύμα της εγκληματικής οργάνωσης με τις απάτες εκατομμυρίων: «Φοβάμαι ακόμη και έναν μικρό θόρυβο»
«Τα κοσμήματά μου, ό,τι είχα και δεν είχα τα έβγαλα έξω δυστυχώς, κάποια ήταν από τη γιαγιά μου του 1900, το ρολόι μου το Cartier, το μπριγιάν μου, μία επένδυση ζωής» λέει η Κρίστι Κρανά
Κρίστι Κρανά