Ελλάδα

Κορονοϊός – Μαργαρίτης Σχοινάς: Δεν πάμε σε γενικευμένο lockdown στην Ευρώπη

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Για την έξαρση της πανδημίας του κορονοϊού στην Ευρώπη αλλά και για ενδεχόμενο γενικευμένου lockdown μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν Μαργαρίτης Σχοινάς.

Ο Μαργαρίτης Σχοινάς τόνισε πως έχει ξεκινήσει η κουβέντα της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού στην Ευρώπη ενώ για ενδεχόμενο γενικευμένου lockdown στην Ευρώπη τόνισε πως ο κορονοϊός είναι ύπουλος μεν, όμως δεν πιστεύει πως οδεύουμε σε κάτι τέτοιο, αλλά θα παρθούν στοχευμένα μέτρα.

«Είναι κρίμα μην μπορούμε να προχωρήσουμε τον εμβολιασμό εφόσον έχουμε αυτό το όπλο στα χέρια μας», είπε ο κ. Σχοινάς, προσθέτοντας ότι «το εμβόλιο είναι η μόνη επιστημονικά κατοχυρωμένη άμυνα κατά του ιού», ενώ αναφέρθηκε και στα ποσοστά ανεμβολίαστων στην Ευρώπη γενικά.

Παράλληλα ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν αναφέρθηκε και στο Μεταναστευτικό, σημειώνοντας ότι την Κυριακή θα συνοδεύσει τον Πάπα Φραγκίσκο στην Λέσβο, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Ελλάδα.

Μάλιστα έκανε λόγο για αυταρχικούς γείτονες που χρησιμοποίησαν τον ανθρώπινο πόνο για να πλήξουν την Ευρώπη ωστόσο δεν τα κατάφεραν αφού η

Ευρώπη αμύνθηκε.

Τέλος, μιλώντας για την αποχώρηση της Άγκελα Μέρκελ είπε ότι η Ευρώπη θα είναι ελαφρώς… διαφορετική μετά την καγκελάριο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Απάτη με δωρεές από ΜΚΟ: «Εκμεταλλεύτηκαν την ανάγκη μου», λέει μητέρα 12χρονου που πάσχει από λευχαιμία και έπεσε θύμα του κυκλώματος
Η μητέρα μίλησε ανοιχτά για την περίπτωσή της αποκαλύπτωντας ότι δεν ξέρει πόσα ήταν συνολικά τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν για το παιδί της
an Asian todler in hospital with intravenous saline. Sick children, infected with the virus, are lying and being treated in beds in hospitals.
Απάτη με δωρεές από ΜΚΟ: «Μάζεψαν 138.000 ευρώ για τον γιο μου και μας έδωσαν 7.000» – Συγκλονίζει πατέρας 17χρονου που πέθανε από λευχαιμία
Ο κ. Γιάννης δηλώνει ότι δεν ενημερώθηκε ποτέ από την οργάνωση για το συνολικό ύψος των δωρεών που συγκεντρώθηκαν στο όνομα του γιου του
Ο 17χρονος Γιώργος 39