Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Κορονοϊός: Μεγάλες ουρές για ένα rapid test με την επέλαση της μετάλλαξης Όμικρον

Κορονοϊός: Μεγάλες ουρές για ένα rapid test με την επέλαση της μετάλλαξης Όμικρον

H εκρηκτική αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού – κυρίως λόγω της μετάλλαξης Όμικρον – έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία και πολλοί είναι οι πολίτες που σπεύδουν να κάνουν ένα rapid test. Σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα έξω από τα διαγνωστικά σχηματίζονται τεράστιες ουρές….

Με το ένα ρεκόρ κρουσμάτων να σπάει μετά το άλλο και τον μεγάλο συγχρωτισμό που υπήρχε αυτές τις μέρες λόγω των εορτών, δεν είναι λίγοι οι πολίτες που θέλουν να κάνουν ένα rapid test για τον κορονοϊό, αφού είτε παρουσιάζουν συμπτώματα, είτε είναι επαφή κρούσματος. Πλήθος κόσμου περιμένουν υπομονετικά σε σημεία που υπάρχουν κλιμάκια του ΕΟΔΥ για να μάθουν αν τελικά είναι θετικοί. 

Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι εικόνες από το Αιγάλεω. Πολύς κόσμος περιμένει στην ουρά, σύμφωνα με το OPEN, ακόμη και μία ώρα για να κάνει rapid test. 

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, αντίστοιχη ήταν η κατάσταση στη Νέα Σμύρνη με την αναμονή να ξεπερνά την μία ώρα. Μάλιστα, η ουρά ξεκινούσε από την πλατεία και έφτανε μέχρι την οδό Ομήρου, ενώ μοιράζονταν και νούμερα για να υπάρχει τάξη.

Με πληροφορίες από ΣΚΑΪ και OPEN

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις