Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Κορονοϊός – Μπουρλά: Βιβλίο για τον ένα χρόνο από το εμβόλιο της Pfizer – Έμπνευση από τον JFK

Κορονοϊός – Μπουρλά: Βιβλίο για τον ένα χρόνο από το εμβόλιο της Pfizer – Έμπνευση από τον JFK

Βιβλίο από τον Άλμπερτ Μπουρλά θα κυκλοφορήσει τον προσεχή Νοέμβριο. Σε αυτό ο CEO της Pfizer αφηγείται το πώς δημιουργήθηκε το πρώτο εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Ο τίτλος του βιβλίου του Άλμπερτ Μπουρλά είναι «Moonshot», δανεισμένος από το όνομα που είχε δώσει ο Αμερικανός πρόεδρος Τζον Φ. Κένεντι στο πρόγραμμα κατάκτησης της Σελήνης, ενώ ο υπότιτλός του είναι «Μέσα στον 9μηνο αγώνα της Pfizer για να κάνει το αδύνατο δυνατό»!

Το βιβλίο του CEO της Pfizer έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου του 2021, έναν χρόνο από τη χορήγηση της πρώτης δόσης του εμβολίου κατά του Covid19, όπως αναφέρει η ΕΡΤ.

Click4more: Μπουρλά: Σιγουριά για εμβόλιο Pfizer και μεταλλάξεις – Η τρίτη δόση, η ετήσια επανάληψη και το χάπι (video)

Σύμφωνα με τον εκδοτικό οίκο «Ψυχογιός», η ελληνική έκδοση θα κυκλοφορήσει ταυτόχρονα με την έκδοση του βιβλίου στην αγγλόφωνη αγορά.

«Μοιράζομαι την ιστορία δημιουργίας του εμβολίου με τον κόσμο – τις προκλήσεις που αντιμετωπίσαμε, όσα διδαχτήκαμε στην πορεία και τις αξίες που μας επέτρεψαν να φτάσουμε σε αυτή την επιτυχία – με την ελπίδα ότι μπορεί να εμπνεύσει και να σας βοηθήσει στην πραγματοποίηση του υψηλότερου στόχου σας, όποιος κι αν είναι αυτός», αναφέρει χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της Pfizer.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση των εκδόσεων «Ψυχογιός», ο Άλμπερτ Μπουρλά σκοπεύει να προσφέρει τα έσοδα από την έκδοση του βιβλίου σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις