Ελλάδα

Κορονοϊός: Νέο τεχνικό πρόβλημα του ΕΟΔΥ – Γιατί άργησαν τα κρούσματα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο ΕΟΔΥ δεν… είχε ενημερώσει για το πόσα νέα κρούσματα προκάλεσε ο κορονοϊός το τελευταίο 24ωρο στην Ελλάδα μέχρι και περίπου τις 18:30 το απόγευμα της Τρίτης, 18.01.2022.

Και ο λόγος ήταν ένα νέο τεχνικό πρόβλημα στον ΕΟΔΥ. Όπως δηλαδή συνέβη και την προηγούμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 12 Ιανουαρίου του 2022.

Συνήθως, ο ΕΟΔΥ ανακοινώνει τα επιδημιολογικά δεδομένα του 24ώρου πριν τις 18:00 το απόγευμα, ωστόσο σήμερα, Τρίτη 18.01.2022, οι ανακοινώσεις άργησαν χαρακτηριστικά.

Το τεχνικό πρόβλημα λύθηκε τελικά περίπου στις 18:30 -όπως προαναφέραμε- κι έτσι έστω με μια μικρή καθυστέρηση, μάθαμε τι «αποτύπωμα» άφησε ο κορονοϊός στη χώρα μας τις τελευταίες 24 ώρες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Όλη η κατάθεση του οδηγού ταξί που μετέφερε τον Γιώργο Μαζωνάκη στο ιατρείο του Κολωνακίου - «Φτάσαμε στις 13:50 και μου είπε να τον περιμένω»
Ο οδηγός ταξί στην κατάθεσή του έδωσε τους ακριβείς χρόνους παραλαβής και άφιξης στο ιατρείο της Καρνεάδου, διαψεύδοντας επί της ουσίας τους ισχυρισμούς των δύο γιατρών
Γιώργος Μαζωνάκης
Απάτες σε Ναύπακτο και Αγρίνιο: Παρίσταναν τους υπαλλήλους της ΔΕΗ και πήραν 6.000 ευρώ και κοσμήματα από ηλικιωμένες
Και στις δύο περιπτώσεις ο δράστης υποστήριξε ότι υπήρχε πρόβλημα με την τάση του ηλεκτρικού ρεύματος και ότι έπρεπε να πραγματοποιηθούν δοκιμές στις ηλεκτρικές συσκευές του σπιτιού
Αστυνομία