Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Κορονοϊός: Ντροπή! Πουλάνε μέχρι και 4 ευρώ έκαστη, μάσκες στην Αθήνα!

κορονοϊός

Μέσα από την εκπομπή Live News, το Mega αποκαλύπτει πώς ο κορονοϊός έχει μετατραπεί σε μια επαίσχυντη “μπίζνα” για επιτήδειους. “Γκρινιάζουν” για την… μεγάλη ζήτηση και θησαυρίζουν στις πλάτες πολιτών που ανησυχούν!

Ο κορονοϊός σαρώνει τον κόσμο ολόκληρο, με την Ελλάδα να “μετρά” ήδη εννιά κρούσματα κι επειδή… Ελλάδα είμαστε, προφανώς και υπάρχουν… και άλλα κρούσματα.

Αυτά της κερδοσκοπίας, αυτά της χυδαίας εκμετάλλευσης της ανθρώπινης αγωνίας. Αποκλειστικό βίντεο του Mega, που προβλήθηκε στην τηλεοπτική εκπομπή Live News, με τον Νίκο Ευαγγελάτο το απόγευμα της Τετάρτης, 04.03.2020, αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

Επιτήδειοι έχουν “κατακλύσει” το ίντερνετ με αγγελίες πώλησης μασκών και εκμεταλλεύονται την έλλειψη στα φαρμακεία πουλώντας απλές μάσκες των… 20 λεπτών του ευρώ για τέσσερα, πέντε ακόμα και έξι ευρώ!

Click4more: Κοροναϊός: Σε καραντίνα κρουαζιερόπλοιο που φτάνει στην Κέρκυρα με 2000 επιβάτες

Ένα κανονικό παραεμπόριο μασκών έχουν στήσει ορισμένοι επιτήδειοι στο ίντερνετ. Ιδιώτες, όπως ισχυρίζονται, εκμεταλλεύονται την έλλειψη στα φαρμακεία (σ.σ. αφότου χτύπησε ο κορονοϊός) και πουλάνε τις μάσκες των 20 και 40 λεπτών, έναντι έως και έξι ευρώ.

Ρεπόρτερ της εκπομπής Live News συνάντησε τον πωλητή αγγελίας, που πουλάει τέσσερα ευρώ την κάθε μάσκα τις οποίες ο απλός κόσμος ψάχνει για να προστατευτεί από τον εφιάλτη που ακούει στο όνομα κορονοϊός, παρά το ότι οι γιατροί λένε πως δεν είναι και τόσο χρήσιμες αν δεν υπάρχουν συμπτώματα.

Μετά την επισήμανση του ρεπόρτερ ότι αυτές οι μάσκες είναι απλές, που πωλούνται στα φαρμακεία 40 λεπτά, αρχίζει το παζάρι της μαύρης αγοράς μέσα στον δρόμο.

Ο κορονοϊός και τα… παζάρια στην Αθήνα

Τα 4 ευρώ έγιναν 2,5 και ύστερα από τις συνεχείς επισημάνσεις του ρεπόρτερ ότι οι μάσκες κοστίζουν 40 λεπτά, ο πωλητής, παραδέχεται ότι πουλάει ακριβά, καθώς, όπως λέει, δεν υπάρχει επάρκεια.

Ο πωλητής, αν και εμφανίζεται ως ιδιώτης, παινεύεται για τους γνωστούς στο ιατροφαρμακευτικό κύκλωμα που του προμήθευσε τις μάσκες. Χάνει τα λόγια του και μετά προσπαθεί να δικαιολογήσει τα… αδικαιολόγητα για την υπόθεση κορονοϊός και… παραεμπόριο μασκών.

Στην Καλλιθέα, εμφανίζεται ένας ακόμη πωλητής από αγγελία

Το δικό του εμπόρευμα, το πουλάει μέσα στο αυτοκίνητο, σταματημένος στην άκρη του δρόμου με τα “αλάρμ” αναμμένα.

Click4more: Συναγερμός σε Πάτρα, Ηλεία και Ζάκυνθο για το ένατο κρούσμα κορονοϊού! Αποκαλύψεις του Live News

Ο ρεπόρτερ του δίνει 20 ευρώ για πέντε μάσκες, δηλαδή τέσσερα ευρώ για καθεμία. Κι αφού έχει γίνει η αγοραπωλησία, ο πωλητής κατεβαίνει για να προμοτάρει κι άλλο από το εμπόρευμά του.

Τι έχει κάνει ο συγκεκριμένος πωλητής αφότου ο κορονοϊός ήρθε και στην χώρα μας; Έχει “κατακλύσει” το ίντερνετ με αγγελίες με μάσκες, σε διάφορες ιστοσελίδες και σε διάφορες τιμές…

“Μ’ έχουνε τρελάνει στα τηλέφωνα, μ’ έχουνε πρήξει” λέει σχεδόν… απηυδισμένος από τον “πανικό” που επικρατεί.

Απίστευτα πράγματα…

Δείτε πώς και ο κορονοϊός έχει μετατραπεί σε πεδίο αισχροκέρδειας

Πηγή: Live News.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις