Ελλάδα

Κορονοϊός: Παράταση στα έκτακτα μέτρα κυκλοφορίας σε δομές φιλοξενίας

Παρατείνονται τα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας σε Κ.Υ.Τ. και επιμέρους δομές φιλοξενίας, τα οποία είχαν ληφθεί για να αποφευχθεί η διασπορά του Covid – 19.

Αναλυτικότερα, οι αρμόδιοι φορείς προχώρησαν σε παράταση των μέτρων περιορισμού της κυκλοφορίας των διαμενόντων στα Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης της χώρας. Η παράταση αφορά και στις δομές φιλοξενίας Ριτσώνας, Μαλακάσας και του Κουτσόχερου Λάρισας. Στόχος, ο περιορισμός της διασποράς του κορονοϊού.

Η σχετική ανακοίνωση:

“Παρατείνονται με κοινή απόφαση των Υπουργών Προστασίας του Πολίτη, Υγείας και Μετανάστευσης και Ασύλου, μέχρι και τις 5 Ιουλίου, τα μέτρα περιορισμού κυκλοφορίας των διαμενόντων στα Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης της χώρας καθώς και στις δομές φιλοξενίας Ριτσώνας, Μαλακάσας και του Κουτσόχερου Λάρισας, με στόχο την πρόληψη εμφάνισης και διασποράς κρουσμάτων του κορονοϊού COVID – 19”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της Ειρήνης Μουρτζούκου το 2023 όταν «αναζητούσε απαντήσεις» για το θάνατο των μωρών της
Δύο χρόνια πριν συλληφθεί για το «θρίλερ» της Αμαλιάδας, η Ειρήνη Μουρτζούκου είχε «συστηθεί» στο τηλεοπτικό κοινό ως η μητέρα που έχασε δύο μωρά μέσα σε σχεδόν ένα χρόνο
Ειρήνη Μουρτζούκου: Τι έλεγε στην πρώτη τηλεοπτική εμφάνισή της το 2023