Ελλάδα

Κορονοϊός – πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού: Υγειονομικοί αντιμέτωποι με απόλυση στη Θεσσαλονίκη

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην υπόθεση με τα πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού για τον κορονοϊό στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» στη Θεσσαλονίκη. Τέσσερις εργαζόμενες αντιμετωπίζουν την ποινή της απόλυσης από το πειθαρχικό της 3ης ΥΠΕ, ενώ το πόρισμα αναλαμβάνει και ο εισαγγελέας.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του GRTimes.gr, οι τρεις νοσηλεύτριες και η μία διοικητική υπάλληλος του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» εντοπίστηκαν να έχουν πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού.

Επιπλέον, ολοκληρώθηκε η ΕΔΕ στο νοσοκομείο και πλέον οι 4 εργαζόμενες αντιμετωπίζουν την ποινή της απόλυσης από το πειθαρχικό της 3ης ΥΠΕ.

Το Εσωτερικών Υποθέσεων έχει ήδη λάβει καταθέσεις στο πλαίσιο της ξεχωριστής έρευνας που διενεργείται από τη Δικαιοσύνη, ενώ το προανακριτικό υλικό θα εμπλουτιστεί και με την ΕΔΕ του νοσοκομείου.

Να σημειωθεί πως μετά τον εντοπισμό των πλαστών πιστοποιητικών, οι τέσσερις υγειονομικοί θέλησαν να κάνουν τελικά το εμβόλιο, ωστόσο δεν τους επιτράπηκε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συνελήφθη δημοσιογράφος που φέρεται να εκβίαζε την Ζέττα Μακρή - Της ζητούσε 15.000 ευρώ για να μην γράφει εναντίον της
Ο δημοσιογράφος συνελήφθη το πρωί σε καφετέρια στο λιμάνι του Βόλου έχοντας στην κατοχή του προσημειωμένα χαρτονομίσματα που του είχε δώσει η βουλευτής
Eurokinissi 5
«Τσακίσου πήγαινε φέρε 150 ευρώ» - Οι εξοργιστικοί διάλογοι με τους τελωνειακούς στη Θεσπρωτία που «ξεσκόνιζαν» όσους δεν τους πλήρωναν ταρίφα
Τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης στο τελωνείο Μαυροματίου χρησιμοποιούσαν ένα χάρτινο κουτί για να βάζουν τα χρήματα από τις μίζες που έπαιρναν
Χρήματα, όπλα, ναρκωτικά και «τιμοκατάλογος» μίζας για τους τελωνειακούς 4