Ελλάδα

Κορονοϊός: Που θα γίνουν δωρεάν rapid tests την Τρίτη στην Αθήνα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Δωρεάν rapid tests για τον κορονοϊό αύριο, Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2021, στην Αθήνα. Δείτε σε ποιές περιοχές θα γίνουν οι έλεγχοι.

Δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) για τον κορονοϊό, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ σε Κυψέλη και Σεπόλια, θα πραγματοποιήσει αύριο Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2021 ο Δήμος Αθηναίων.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του Δήμου Αθηναίων τα rapid tests θα πραγματοποιηθούν από τις 10.00 ως τις 15.00 στις πλατείες Αγίου Μελετίου στα Σεπόλια και Κανάρη στην Κυψέλη.

Οι πολίτες θα πρέπει να έχουν στείλει μήνυμα για μετακίνηση 1 στο 13033, να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους, τον Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας, καθώς και τον αριθμό του κινητού τους τηλεφώνου, στο οποίο θα αποσταλεί το αποτέλεσμα του rapid test.

Στα δύο σημεία θα τηρούνται αυστηρά οι προβλεπόμενοι υγειονομικοί κανόνες (χρήση μάσκας, τήρηση αποστάσεων ασφαλείας), ενώ για την ομαλή διεξαγωγή των rapid tests και την αποφυγή συνωστισμού, θα εποπτεύουν κλιμάκια δημοτικών αστυνομικών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Σήκωσα λεφτά από ΑΤΜ, ήθελα να φανεί σαν ληστεία για να μη με συνδέσουν με το έγκλημα» λέει ο 43χρονος δολοφόνος της Σταυρούλας Λεβεντάκη
Στο μικροσκόπιο μπαίνουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί της 45χρονης, καθώς οι Αρχές φιλοδοξούν να χαρτογραφήσουν κάθε οικονομική κίνηση του 43χρονου πριν και αφού διέπραξε τη δολοφονία
Χωράφι
Έκανε μπάρμπεκιου στο Μαρκόπουλο την ώρα του συναγερμού για φωτιά! «Βροχή» συλλήψεων το Σάββατο - Οι «επικίνδυνες» περιοχές για την Κυριακή
Το τελευταίο 24ωρο εκδηλώθηκαν 32 αγροτοδασικές πυρκαγιές σε όλη τη χώρα, με την Πυροσβεστική να προλαβαίνει σε όλες τις περιπτώσεις να ελέγξει την κατάσταση
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ 36