Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Κορονοϊός: Προσοχή! Αυτό το μέτρο δεν θα ισχύσει σε Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ροδόπη

κορονοϊός

Ο κορονοϊός είναι… εδώ, “σφυροκοπά” τη χώρα και αναγκάζει την κυβέρνηση να προχωρήσει σε νέα μέτρα.

Τα πρώτα, ώστε να αναχαιτιστεί ο κορονοϊός στην βόρεια Ελλάδα όπου και “καλπάζει”, ανακοίνωσε το απόγευμα της Πέμπτης, 29.10.2020, ο Νίκος Χαρδαλιάς, σε έκτακτη ενημέρωση, λίγο μετά την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ πως το τελευταίο 24ωρο εντοπίστηκαν 1.211 νέα κρούσματα του ιού.

Τα… υπόλοιπα θα ανακοινώσει ο ίδιος ο πρωθυπουργός την Παρασκευή, 30.10.2020, όπως προανήγγειλε ο ίδιος νωρίτερα μέσα στην ημέρα.

Μέχρι τότε, οι περιοχές που βρίσκονται στο επίκεντρο είναι αυτές που “κοκκινίζουν” από τις 06:00 το πρωί της Παρασκευής, 30.10.2020, δηλαδή η Θεσσαλονίκη, η Λάρισα και η Ροδόπη.

Κορονοϊός: Τι… δεν θα ισχύσει από όσα προβλέπονται στις “κόκκινες” περιοχές

Τα μέτρα που θα ισχύουν πια για αυτές τις περιοχές σας έχει ήδη παρουσιάσει αναλυτικά το newsit.gr, ωστόσο υπάρχει μια… εξαίρεση.

Click4more: Κορονοϊός: “Βαριά άρρωστες” Αττική και Θεσσαλονίκη – Δεκάδες κρούσματα σε 18 περιφέρειες

Πιο συγκεκριμένα, όπως τόνισε ο Νίκος Χαρδαλιάς, από τις 06:00 το πρωί θα ισχύσουν τα μέτρα που προβλέπονται για το επίπεδο 4 (Αυξημένου Κινδύνου) με μοναδική εξαίρεση το ζήτημα των χερσαίων, θαλασσίων και αεροπορικών συνδέσεων αλλά και μετακινήσεων από και προς τις περιοχές αυτές, για πρακτικούς λόγους που σχετίζονται με τον προγραμματισμό των πολιτών.

Η εξαίρεση των μετακινήσεων από τα γενικά μέτρα του επιπέδου 4 για τις τρεις αυτές περιοχές θα ισχύσει έως και τη Δευτέρα στις 6 το πρωί. Ωστόσο, στις επόμενες ώρες, το ζήτημα των μετακινήσεων θα επαναξιολογηθεί συνολικά για όλες τις περιοχές που βρίσκονται στο επίπεδο 4.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις