Κυριακή, 21 Απρ.
14oC Αθήνα

Κορονοϊός: Στο Κολλέγιο Αθηνών τα παιδιά της 40χρονης

Κορονοϊός: Στο Κολλέγιο Αθηνών τα παιδιά της 40χρονης
Πηγή φωτογραφίας haef.gr

Σε συναγερμό βρίσκεται και το Κολλέγιο Αθηνών, σχολείο στο οποίο πηγαίνουν τα παιδιά της 40χρονης από το Μαρούσι που έχει μολυνθεί από τον κορονοϊό και νοσηλεύεται στο Αττικόν. Αύριο Παρασκευή θα είναι κλειστό το σχολείο.

Η διοίκηση του σχολείου με μήνυμα προς τους γονείς που υπογράφεται από τον κ.Απόστολο Αθανασόπουλο, συνδιευθυντή του Κολλεγίου Αθηνών και Συντονιστή Σχολικών Μονάδων ενημερώνει ότι η μητέρα μαθητών έχει κορονοϊό. Να σημειωθεί ότι το ένα παιδί της 40χρονης πηγαίνει στην Α’ Λυκείου και το άλλο στο Γυμνάσιο. 

Το μήνυμα που εστάλη με την ένδειξη ”επείγουσα ανακοίνωση” προς τους γονείς των μαθητών του Κολλεγίου Αθηνών αναφέρει τα εξής: 

«Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας μας ενημέρωσε ότι μία μητέρα μαθητών μας διεγνώσθη θετική στον νέο Κορωναϊό Covid 2019.

Είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ καθώς και με τα υπουργεία Υγείας και Παιδείας και θα σας ενημερώνουμε για κάθε εξέλιξη.

Σας καλούμε εκ νέου να τηρήσετε την οδηγία που σας απεστάλη χθες από την Ιατρική Υπηρεσία».

Με απόφαση, μάλιστα, των υπουργών Παιδείας και Υγείας το Κολλέγιο Αθηνών αύριο Παρασκευή (28.02.2020) το Κολλέγιο Αθηνών θα παραμείνει κλειστό. 

Πηγή: marousi24.gr

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις