Ελλάδα

Κορωπί: «Δεν θυμάμαι ποιος με χτύπησε» επιμένει η 40χρονη που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

«Ναι, ήταν βίαιος στο παρελθόν μέχρι κάποιο σημείο», λέει ο πατέρας της 40χρονης - «Υποφέρει από μετατραυματικό σοκ και γι’ αυτό, μέχρι να επανέλθει η μνήμη της, δεν μπορεί να εξηγήσει την κατάσταση»

Εξιτήριο πήρε χθες Πέμπτη (30.10.2025) η 40χρονη που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού, μέσα στο σπίτι της στο Κορωπί, από τον σύντροφό της. 

Η 40χρονη, με καταγωγή από τη Λιθουανία, πέρασε το κατώφλι του νοσοκομείου έπειτα από 8 ημέρες νοσηλείας μετά τον σοκαριστικό ξυλοδαρμό της από τα χέρια του 50χρονου συντρόφου της στο Κορωπί, παρουσία μάλιστα των δυο ανήλικων παιδιών τους. 

Το έντονα τραύματα στο πρόσωπό της, αποτυπώνουν τις σκηνές φρίκης με την ίδια να επαναλαμβάνει πως δεν θυμάται ποιος είναι ο δράστης της άγριας επίθεσης. 

Η ίδια λέει πως δεν είναι θύμα ενδοοικογενειακής βίας. Φωτογραφία -από τον Οκτώβριο του 2023-που δημοσίευσε σήμερα (31.10.2025) το Live News, δείχνει τις μελανιές στο κορμί της. 

Λίγο νωρίτερα κάτι συγκλονιστικό είχε συμβεί τον Ιούνιο.

«Η σύζυγος ξημερώματα κοντά 4 το πρωί τον είχε καταγγείλει για ενδοοικογενειακή βία και οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν κατά τις 6 το πρωί, όλα αυτά έγιναν στις 17 Ιουνίου του 2023».

«Ναι, ήταν βίαιος στο παρελθόν μέχρι κάποιο σημείο»

Στο πλευρό της γυναίκας ο πατέρας της, θα την βοηθήσει όπως λένε να ορθοποδήσει.

«Θέλω να σας πω ότι έχει αμνησία και πιθανότατα να διαρκέσει πολύ καιρό και δεν μπορεί να πει τίποτε λογικό αυτή τη στιγμή. Υποφέρει από μετατραυματικό σοκ και γι’ αυτό, μέχρι να επανέλθει η μνήμη της, δεν μπορεί να εξηγήσει την κατάσταση.

Ποια είναι η γνώμη σας για τον σύζυγό της;

«Είναι προφανές, γιατί πρέπει να σας το πω αυτό; Δεν καταλαβαίνετε; Αν ένας άνδρας χτυπάει τη μάνα των παιδιών του με τέτοιο τρόπο, είναι τρομερό. Ναι, ήταν βίαιος στο παρελθόν μέχρι κάποιο σημείο. Το τραύμα ήταν ελαφρύ και φυσικά αυτός υποσχόταν και η κόρη μου θέλησε να σώσει τον πατέρα για το παιδί της.

Είχε μέχρι έναν βαθμό καλή σχέση με τα παιδιά, μέχρι έναν βαθμό όμως, γιατί η ικανότητά του να λειτουργήσει με τα παιδιά ήταν περιορισμένη. Παρ’ όλα αυτά, υπήρχε ένας βαθμός επικοινωνίας με αυτά. Η Άγκνες παρέμενε στη σχέση, φυσικά δεν περίμενε ότι αυτό το τεράστιο τραύμα θα συνέβαινε».

Θα ζητήσει την επιμέλεια

Η 40χρονη έχει ζητήσει την επιμέλεια των παιδιών της και φαίνεται πως θα την πάρει.

Η ίδια λέει πως δεν ευθύνεται ο σύζυγος αλλά δεν θυμάται ποιος ευθύνεται. Η πολιτεία, από την άλλη, με ευθύνη -όσο της επιτρέπουν και οι συνθήκες- αναζητά απαντήσεις και προσπαθεί να στηρίξει την 40χρόνη.

Ενώ την ίδια ώρα, η ίδια ανέφερε και πάλι πως δεν θυμάται τίποτα από όσα έγιναν.

Ο δικηγόρος της 40χρονης, Παναγιώτης Αλεξόπουλος, μιλώντας στο Live News είπε για την εντολέα του:

«Πράγματα τα οποία ήξερε αυτή η γυναίκα ότι της συνέβησαν την προηγούμενη φορά της κακοποίησης τα κατήγγειλε.

Είναι μια γυναίκα που ήταν βαριά χτυπημένη και οι εικόνες που έχουν κυκλοφορήσει τις τελευταίες δύο μέρες δεν ανταποκρίνονται σε αυτό που είδα εγώ τις προηγούμενες μέρες. Όταν ανέκτησε τις αισθήσεις μετά την εντατική αναρωτιόταν πώς έφθασε εκεί».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Με αρματαγωγό έφτασαν στην Κρήτη οι 175 ακτιβιστές του στολίσκου για τη Γάζα «Global Sumud Flotilla»
Οι ακτιβιστές, άνδρες και γυναίκες διαφορετικών εθνικοτήτων – ανάμεσά τους και Έλληνες – μεταφέρθηκαν με αρματαγωγό σε θαλάσσια περιοχή ανοιχτά του Αθερινόλακκου στο Λασίθι
O στολισκός που έφτασε στην Κρήτη
Σπαραγμός και λευκά μπαλόνια στην κηδεία του 13χρονου Κωνσταντίνου που σκοτώθηκε σε τροχαίο με πατίνι στην Ηλεία
Η κηδεία έγινε στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Μακρισίων, όπου πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί για να πει το τελευταίο «αντίο» στο άτυχο παιδί
Κηδεία του 13χρονου που σκοτώθηκε με το πατίνι στην Ουκρανία
Ανανεώθηκε πριν 1 ώρα
Παρέμβαση εισαγγελέα για τον ακρωτηριασμό του 5χρονου σε νηπιαγωγείο στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης
Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου όπου με χειρουργική επέμβαση έγινε προσπάθεια συγκόλλησης και οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες για την κατάσταση της υγείας
Το νηπιαγωγείο στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης
8