Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Κορυδαλλός: Απαγχονισμένη βρέθηκε η 42χρονη που αναζητούνταν για 11 μέρες – Την βρήκε ο σύντροφός της

Λάρισα: Άρπαξε τα λεφτά από το περίπτερο υπό την απειλή όπλου και εξαφανίστηκε

Με τον πιο δραματικό επίλογο γράφτηκε η εξαφάνιση της 42χρονης Οξάνα Μοχοβά, η οποία αγνοούνταν από τις 19 Μαρτίου. Η σορός της 42χρονης εντοπίστηκε την Δευτέρα (29/3), ενώ οι Αρχές έχουν αναλάβει να ρίξουν άπλετο φως στις συνθήκες του θανάτου της.

Ο σύντροφος της όμορφης γυναίκας που επέστρεψε από το νοσοκομείο που νοσηλεύονταν το τελευταίο χρονικό διάστημα την βρήκε κρεμασμένη μέσα στο σπίτι του. Ξεπερνώντας το αρχικό σοκ που υπέστη γρήγορα ειδοποίησε τους συγγενείς της και τις αστυνομικές αρχές. “ Ο σύντροφος της νοσηλευόταν και μόλις πήρε εξιτήριο πήγε σπίτι του. Εκεί βρήκε απαγχονισμένη την άτυχη γυναίκα” λέει στο newsit.gr, o πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, Κώστας Γιαννόπουλος.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ που έφτασαν στο σπίτι του συντρόφου της άτυχης γυναίκας αμέσως προχώρησαν σε όλα τα διαδικαστικά, ενώ έχουν αναλάβει να ρίξουν άπλετο φως στις συνθήκες του θανάτου της.  Η 42χρονης είχε εξαφανιστεί εδώ και 11 ημέρες από την περιοχή του Κορυδαλλού, σκορπώντας τον την αγωνία και το φόβο στους δικούς της ανθρώπους, οι οποίοι δημοσιεύοντας τα στοιχεία της, ανέφεραν ταυτόχρονα ότι υπάρχουν και λόγοι που θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή της. 

Ρεπορτάζ: Θανάσης Γερασιμίδης

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις