Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Κορυδαλλός: Μυστήριο με δύο ληστείες μέσα σε λίγες ώρες σε σπίτι ηλικιωμένου

Κορυδαλλός: Μυστήριο με δύο ληστείες μέσα σε λίγες ώρες σε σπίτι ηλικιωμένου

Μια περίεργη υπόθεση καλούνται να λύσουν τα τελευταία 24ωρα οι άνδρες της Ασφάλειας Πειραιά μετά από δύο ένοπλες ληστείες εις βάρος ενός ηλικιωμένου ατόμου μέσα στο ίδιο του το σπίτι στον Κορυδαλλό.

Τα ξημερώματα της Δευτέρας όπως κατήγγειλε ο 86χρονος, ένα άτομο εισέβαλε στο σπίτι του κι αφού τον ακινητοποίησε στη συνέχεια τον έδεσε. Έπειτα ο δράστης οδήγησε τον ηλικιωμένο άνδρα σε ένα από τα δωμάτια του σπιτιού και ξεκίνησε να ψάχνει όλους τους χώρους της οικείας. Σύμφωνα με τις αναφορές του 86χρονου, ο ληστής βρήκε και πήρε το πόσο των 7.000 ευρώ και έφυγε.

Ο εφιάλτης όμως τους 86χρονου δεν τέλειωσε τις πρώτες πρωινές ώρες της περασμένης Δευτέρας. Σήμερα τα ξημερώματα (4/5/2022) έπεσε και πάλι θύμα ληστείας. Όπως κατήγγειλε ο ηλικιωμένος ένα άτομο μπήκε στο σπίτι κι αφού τον ακινητοποίησε του πήρε και ένα πορτοφόλι κι ένα ρολόι.

Οι αστυνομικοί ερευνούν τη συμμετοχή του ίδιου ατόμου και στις δύο ληστείες, ενώ το θύμα θεωρεί ότι ο δράστης είναι πρόσωπο από το κοινωνικό του περιβάλλον. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν εντοπίστηκαν ίχνη παραβίασης στο σπίτι του 86χρονου στον Κορυδαλλό.

Μαρίνος Αλειφέρης

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις