Ελλάδα

Κορυδαλλός: Συμβόλαιο θανάτου πίσω από τη διπλή εκτέλεση – Ο ένας νεκρός είχε συλληφθεί για τη δολοφονία Φιλόπουλου

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τη διπλή δολοφονία το βράδυ της Τετάρτης (8.6.2023) στον Κορυδαλλό.

Υπενθυμίζεται πως λίγο πριν τα μεσάνυχτα στην οδό Σοφίας Βέμπο στον Κορυδαλλό άγνωστοι που επέβαιναν σε μαύρο αυτοκίνητο πλησίασαν μια πολυκατοικία και γάζωσαν με καλάσνικοφ το αυτοκίνητο που βρισκόταν στην πυλωτή, με αποτέλεσμα ο οδηγός να βρει ακαριαίο θάνατο.

Ο συνοδηγός κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητο αιμόφυρτος και να περπατήσει λίγα μέτρα, ωστόσο οι δράστες ακολούθησαν τα ίχνη αίματος και τον αποτελείωσαν.  

Σημειώνεται πως σφαίρες βρέθηκαν τόσο στο αυτοκίνητο που επέβαιναν τα θύματα όσο και σε παρκαρισμένο αυτοκίνητο.

 

Οι Αρχές σημειώνουν ότι πιθανόν να πρόκειται για συμβόλαιο θανάτου.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, επρόκειτο για ανθρώπους της νύχτας που φέρονται να εκτελούσαν συμβόλαια θανάτου. Ο ένας εκ των δύο είχε μάλιστα συλληφθεί για τη δολοφονία του Μιχάλη Φιλόπουλου, οπαδού του Παναθηναϊκού, το 2007.

Στον Σκαραμαγκά, πολύ κοντά στην εθνικό οδό, έχει βρεθεί ένα καμένο αυτοκίνητο το οποίο, εκτιμάται από την ΕΛΑΣ, ότι κατά πάσα πιθανότητα σχετίζεται με τους δράστες.

Για το συμβάν η Διεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών διενεργεί προανάκριση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σύλληψη πλοιάρχου στο Κερατσίνι για υπεράριθμους επιβάτες και παρατυπίες στη μεταφορά υγραερίου
Το πλοίο είχε μόλις αποπλεύσει με προορισμό τη Μύκονο, την Κω και τη Ρόδο, όταν έλαβε εντολή να επιστρέψει στον προβλήτα του Νέου Μώλου Δραπετσώνας για τη διενέργεια ελέγχου
Λιμενικό
Η ανακοίνωση της Aegean για την αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στο «Ελ. Βενιζέλος»: «Παρουσιάστηκε ένδειξη για πιθανή ύπαρξη καπνού»
«Όλοι οι επιβάτες αποβιβάστηκαν με ασφάλεια και η εταιρεία έχει ήδη μεριμνήσει για νέο αεροσκάφος προκείμενου να μεταβούν στον προορισμό τους» αναφέρει η ανακοίνωση
Aegean