Δευτέρα, 29 Απρ.
23oC Αθήνα

Κορυδαλλός: Βίντεο ντοκουμέντο με το αυτοκίνητο των εκτελεστών λίγο πριν τη διπλή δολοφονία

Κορυδαλλός: Βίντεο ντοκουμέντο με το αυτοκίνητο των εκτελεστών λίγο πριν τη διπλή δολοφονία

Βίντεο ντοκουμέντο με το αυτοκίνητο των εκτελεστών των δύο ανδρών στον Κορυδαλλό, εξασφάλισε το newsit.gr.

Το βίντεο έχει καταγραφεί λίγο πριν οι δράστες φτάσουν στην πολυκατοικία και «γαζώσουν» με σφαίρες τα δύο θύματά τους, αργά το βράδυ της περασμένης Τετάρτης (07.06.2023).
Το όχημα αυτό είχε κλαπεί από την περιοχή του Χαλανδρίου, τον Μάρτιο. Τα καλάσνικοφ που χρησιμοποιήθηκαν για την διπλή δολοφονία δεν βρέθηκαν εντός του οχήματος.

Υπενθυμίζεται ότι οι δράστες πυρπόλησαν το εν λόγω όχημα κατά τη διαφυγή τους και το εγκατέλειψαν κοντά στην Εθνική Οδό στο ύψος του Σκαραμαγκά.

Τα στελέχη του Τμήματος Ανθρωποκτονιών εξετάζουν με μεγάλη προσοχή τα δεκάδες βίντεο που έχουν στη διάθεσή τους, σε ορισμένα από τα οποία αποτυπώνεται το μαύρο SUV. Επικεντρώνονται στο να συνθέσουν το δρομολόγιο που ακολούθησαν οι εκτελεστές εκείνο το βράδυ, τόσο για να προσεγγίσουν την πολυκατοικία όπου έστησαν την φονική ενέδρα στα θύματά τους όσο και για να διαφύγουν από το σημείο, μετά την δολοφονία.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά τις προηγούμενες ημέρες, η έκθεση του ιατροδικαστή αναφέρει για τον 38χρονο Β.Ρ., οδηγό του θωρακισμένου οχήματος και γνωστό ως «Ράμπο» ή «Ταξιτζή», ότι ήταν ακαθόριστος ο αριθμός των σφαιρών που τον τραυμάτισαν θανάσιμα, καθώς έφερε μεγάλα τραύματα τόσο στα χέρια, στα πόδια, στο κεφάλι, αλλά και στην κοιλιακή χώρα. Έτσι, όπως είχε μεταδώσει η ΕΡΤ, ο ιατροδικαστής δεν μπόρεσε με σαφήνεια να πει πόσες φορές τον πυροβόλησαν οι δύο κουκουλοφόροι εκτελεστές.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν πάντως ότι έριξαν περισσότερες από 20 σφαίρες στο σώμα και στο κεφάλι του 38χρονου, καθώς βρήκαν τουλάχιστον 10 κάλυκες μέσα στην καμπίνα του θωρακισμένου τζιπ και βρήκαν και ακόμη 44 εκτός του οχήματος.

Οι δράστες αρχικά φαίνεται ότι πυροβόλησαν δύο φορές τον κουνιάδο του. Όπως προέκυψε από την ιατροδικαστική έκθεση έφερε τραύματα στα πόδια, με αποτέλεσμα να καταλήξει από ακατάσχετη αιμορραγία.

Στη συνέχεια κινήθηκαν προς το τζιπ. Τους αντιλήφθηκε ο 38χρονος οδηγός, ανέβασε το τζάμι, το οποίο ήταν θωρακισμένο κι έτσι δεν πέρασαν οι σφαίρες. Στη συνέχεια φαίνεται να ανοίγουν την πόρτα του οδηγού και να τον πυροβολούν σχεδόν εξ επαφής πολλές φορές, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις